Irland : Berlitz – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margareta Torfgård Hallgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Irland : Berlitz innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Irland : Berlitz är skriven av Margareta Torfgård Hallgren och gavs ut 2017-04-18.

Irland : Berlitz som bok, ljudbok eller e-bok.
Irland : Berlitz

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Irland : Berlitz

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Irland : Berlitz. Boken är skriven av författaren Margareta Torfgård Hallgren. Reseförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Irland : Berlitz var 2017-04-18.

Originalspråket som Margareta Torfgård Hallgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Geografi vilket ger den Netaz Dublin.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Irland : Berlitz i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 144 x 105 x 8 mm och den väger så mycket som . Irland : Berlitz ISBN är 9789174254945. Irland : Berlitz är en del av serien: Berlitz reseguider.


Läs Irland : Berlitz som bok

För dig som vill köpa och läsa Irland : Berlitz som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Irland : Berlitz som ljudbok

Vill du lyssna på Irland : Berlitz som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Irland : Berlitz som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Irland : Berlitz som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Irland : Berlitz som pocket

Irland : Berlitz finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Irland : Berlitz med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Irland : Berlitz med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Irland : Berlitz
 • Författare: Margareta Torfgård Hallgren
 • Genre: Geografi
 • Förlag: Reseförlaget
 • Utgivningsdatum: 2017-04-18
 • Pris: 89
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 144 x 105 x 8 mm
 • SAB: Netaz Dublin.08
 • ISBN: 9789174254945

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Irland : Berlitz?

Irland : Berlitz är skriven av författaren Margareta Torfgård Hallgren

När gavs Irland : Berlitz ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-04-18.

Var kan jag köpa Irland : Berlitz?

Vi rekommenderar att du köper Irland : Berlitz hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Fakta om Dublin, Cork, Book of Kells, Dinglehalvön, Belfast, Galway och Connomara, Ring of Kerry, Aran-öarna och mycket, mycket mer. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om detta sägenomspunna och romantiska land, den är lätt att läsa – och lätt att använda.Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande utflykter. Här hittar du information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Här finns också aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut den mesta av din vistelse på Irland.

Utgivande förlag: Reseförlaget