Inte utan korset – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Swärd

Jämför och hitta det billigaste priset på Inte utan korset innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Inte utan korset är skriven av Stefan Swärd och gavs ut 2015-04-01.

Inte utan korset som bok, ljudbok eller e-bok.
Inte utan korset

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Inte utan korset

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Inte utan korset. Boken är skriven av författaren Stefan Swärd. Livets Ords Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Inte utan korset var 2015-04-01.

Originalspråket som Stefan Swärd skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Heliga texter: kritik & exegetik vilket ger den Cc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Inte utan korset i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 153 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 335 g. Inte utan korset ISBN är 9789178669684. Inte utan korset är en fristående bok .


Läs Inte utan korset som bok

För dig som vill köpa och läsa Inte utan korset som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Inte utan korset som ljudbok

Vill du lyssna på Inte utan korset som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Inte utan korset som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Inte utan korset som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Inte utan korset som pocket

Inte utan korset finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Inte utan korset med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Inte utan korset med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Inte utan korset
 • Författare: Stefan Swärd
 • Genre: Heliga texter: kritik & exegetik
 • Förlag: Livets Ords Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-04-01
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 153
 • Fysiska dimensioner: 220 x 140 x 20 mm
 • SAB: Cc
 • ISBN: 9789178669684

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Inte utan korset?

Inte utan korset är skriven av författaren Stefan Swärd

När gavs Inte utan korset ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-04-01.

Var kan jag köpa Inte utan korset?

Vi rekommenderar att du köper Inte utan korset hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att Jesus dog en plågsam död på korset, vad betyder det för oss idag? Var det verkligen nödvändigt för Jesus att dö på korset? Kunde inte Gud bara förlåta oss våra synder utan någon korsfästelse? Dessa och andra liknande frågor vill Stefan Swärd besvara i denna bok. Boken går grundligt igenom områden som synden och ondskan, korsets centrala betydelse för människans frälsning, rättfärdiggörelsen, försoningen och vad det nya förbundet i Jesu blod innebär. Boken betonar också vikten av att ha Bibeln som grund när man söker svar på dessa frågor, går översiktligt igenom de olika försoningsläror som framkommit under århundradena, och belyser dessas styrkor och svagheter. Stefan Swärd analyserar och bemöter avslutningsvis en del av de strömningar, ofta liberalteologiska, som finns i dagens kristenhet i västvärlden och som vill frånta korset dess kraft. Stefan Swärd är filosofie doktor i statskunskap, pastor i församlingsnätverket Elim samt ordförande för bl.a. Svenska Evangeliska Alliansen, Ja till Livet och den kristna tankesmedjan Claphaminstitutet. Han är ledarskribent på tidningen Världen idag och figurerar i TV, radio och dagspress i rollen som kristen opinionsbildare.

Utgivande förlag: Livets Ords Förlag