Ingen får veta! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marianne Randel Søndergaard

Jämför och hitta det billigaste priset på Ingen får veta! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ingen får veta! är skriven av Marianne Randel Søndergaard och gavs ut 2020-08-10.

Ingen får veta! som bok, ljudbok eller e-bok.
Ingen får veta!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 148

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ingen får veta!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ingen får veta!. Boken är skriven av författaren Marianne Randel Søndergaard. Nypon förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ingen får veta! var 2020-08-10.

Originalspråket som Marianne Randel Søndergaard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ingen får veta! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 46 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Ingen får veta! ISBN är 9789179870300. Ingen får veta! är en del av serien: UNG.


Läs Ingen får veta! som bok

För dig som vill köpa och läsa Ingen får veta! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 148 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ingen får veta! som ljudbok

Vill du lyssna på Ingen får veta! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ingen får veta! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ingen får veta! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ingen får veta! som pocket

Ingen får veta! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ingen får veta! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ingen får veta! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ingen får veta!
 • Författare: Marianne Randel Søndergaard
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Nypon förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-08-10
 • Pris: 148
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 46
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789179870300

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ingen får veta!?

Ingen får veta! är skriven av författaren Marianne Randel Søndergaard

När gavs Ingen får veta! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-10.

Var kan jag köpa Ingen får veta!?

Vi rekommenderar att du köper Ingen får veta! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Moa kommer jämt för sent till skolan. Hon försöker verkligen, men när hennes mamma inte mår bra, så måste Moa ta sin lillebror till förskolan. Ingen får veta att Moas mamma dricker för mycket, så Moa säger inget utan kämpar på. Men en dag händer något, som gör att hon måste berätta. Hon får chansen när hon ska hålla ett föredrag i skolan. Boken ingår i serien Ung, som innehåller riktigt lättlästa ungdomsböcker för yngre tonåren. Titlarna är valda för att spegla en verklighet som kanske inte alla ungdomar lever i, men ändå hör talas om. Här finns stöld, fylla och utsatthet på sociala medier. Men också vänskap, mod och massor med humor. Boken finns även som e-bok, som Daisy, samt som digital ljudbok. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Bibliotekstjänst skriver om en tidigare bok i serien att: “Språket i boken är enkelt och lätt att förstå. Problematiken tydlig och igenkännbar. Rader och meningar korta. En bok som väcker starka känslor, och bra som underlag till diskussioner.”

Utgivande förlag: Nypon förlag