Ingen återvändo – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lee Child

Jämför och hitta det billigaste priset på Ingen återvändo innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ingen återvändo är skriven av Lee Child och gavs ut 2015-04-23.

Ingen återvändo som bok, ljudbok eller e-bok.
Ingen återvändo

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ingen återvändo

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ingen återvändo. Boken är skriven av författaren Lee Child. Ponto Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ingen återvändo var 2015-04-23.

Originalspråket som Lee Child skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Ingen återvändo i traditionell inbundet format så består den av 399 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 218 g. Ingen återvändo ISBN är . Ingen återvändo är en del av serien: Jack Reacher (del 18).


Läs Ingen återvändo som bok

För dig som vill köpa och läsa Ingen återvändo som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ingen återvändo som ljudbok

Vill du lyssna på Ingen återvändo som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ingen återvändo som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Ingen återvändo som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Ingen återvändo med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ingen återvändo med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ingen återvändo
 • Författare: Lee Child
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Ponto Pocket
 • Utgivningsdatum: 2015-04-23
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 399
 • Fysiska dimensioner: 175 x 110 x 15 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:
Vem har skrivit Ingen återvändo?

Ingen återvändo är skriven av författaren Lee Child.

När gavs Ingen återvändo ut?

Boken gavs ut 2015-04-23.

Var kan jag köpa Ingen återvändo

Vi rekommenderar att du köper Ingen återvändo hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Reacher är tillbaka i militärpolishögkvarteret, men väl där blir han anklagad för att några år tidigare ha slagit ihjäl en beryktad gangster. Dessutom påstås han ha en fjortonårig dotter från tiden i Korea. Ingen av anklagelserna ringer några klockor hos Reacher, som ger sig ut för att rentvå sitt skamfilade rykte. Och få veta varför. Svaret visar sig finnas högre upp i hierarkin.

Utgivande förlag: Ponto Pocket