Indomitus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gav Thorpe

Jämför och hitta det billigaste priset på Indomitus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Indomitus är skriven av Gav Thorpe och gavs ut 2020-08-06.

Indomitus som bok, ljudbok eller e-bok.
Indomitus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Indomitus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Indomitus. Boken är skriven av författaren Gav Thorpe. Games Workshop är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Indomitus var 2020-08-06.

Originalspråket som Gav Thorpe skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Rymdopera vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Indomitus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 384 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 236 x 160 x 33 mm och den väger så mycket som 726 g. Indomitus ISBN är 9781789991284. Indomitus är en fristående bok .


Läs Indomitus som bok

För dig som vill köpa och läsa Indomitus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Indomitus som ljudbok

Vill du lyssna på Indomitus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Indomitus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Indomitus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Indomitus som pocket

Indomitus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Indomitus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Indomitus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Indomitus
 • Författare: Gav Thorpe
 • Genre: Rymdopera
 • Förlag: Games Workshop
 • Utgivningsdatum: 2020-08-06
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 384
 • Fysiska dimensioner: 236 x 160 x 33 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781789991284

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Indomitus?

Indomitus är skriven av författaren Gav Thorpe

När gavs Indomitus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-06.

Var kan jag köpa Indomitus?

Vi rekommenderar att du köper Indomitus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

The Indomitus Crusade begins!

Utgivande förlag: Games Workshop