Igrok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fyodor Dostoevsky

Jämför och hitta det billigaste priset på Igrok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Igrok är skriven av Fyodor Dostoevsky och gavs ut 2018-10-01.

Igrok som bok, ljudbok eller e-bok.
Igrok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Igrok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Igrok. Boken är skriven av författaren Fyodor Dostoevsky. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Igrok var 2018-10-01.

Originalspråket som Fyodor Dostoevsky skrev och gav ut boken på var Ryska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Igrok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 7 mm och den väger så mycket som 191 g. Igrok ISBN är 9781727858730. Igrok är en fristående bok .


Läs Igrok som bok

För dig som vill köpa och läsa Igrok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Igrok som ljudbok

Vill du lyssna på Igrok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Igrok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Igrok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Igrok som pocket

Igrok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Igrok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Igrok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Igrok
 • Författare: Fyodor Dostoevsky
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2018-10-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Ryska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781727858730

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Igrok?

Igrok är skriven av författaren Fyodor Dostoevsky

När gavs Igrok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-01.

Var kan jag köpa Igrok?

Vi rekommenderar att du köper Igrok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform