I tiden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lyra Ekström Lindbäck

Jämför och hitta det billigaste priset på I tiden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. I tiden är skriven av Lyra Ekström Lindbäck och gavs ut 2016-02-25.

I tiden som bok, ljudbok eller e-bok.
I tiden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om I tiden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring I tiden. Boken är skriven av författaren Lyra Ekström Lindbäck. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för I tiden var 2016-02-25.

Originalspråket som Lyra Ekström Lindbäck skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa I tiden i traditionell inbundet format så består den av 293 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 219 x 160 x 30 mm och den väger så mycket som 596 g. I tiden ISBN är 9789176458501. I tiden är en fristående bok .


Läs I tiden som bok

För dig som vill köpa och läsa I tiden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på I tiden som ljudbok

Vill du lyssna på I tiden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs I tiden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa I tiden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa I tiden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa I tiden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: I tiden
 • Författare: Lyra Ekström Lindbäck
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2016-02-25
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 293
 • Fysiska dimensioner: 219 x 160 x 30 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176458501
Vem har skrivit I tiden?

I tiden är skriven av författaren Lyra Ekström Lindbäck.

När gavs I tiden ut?

Boken gavs ut 2016-02-25.

Var kan jag köpa I tiden

Vi rekommenderar att du köper I tiden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Det är så nutid, det är så idag, det är nästan också imorgon. Det är mycket läsvärt, mycket skickligt mycket nära det fullkomliga. Det är helt enkelt ett mästerverk i den här genren.« | TIDNINGEN KULTUREN»Ringar in unga sökande människor i samtiden. Med en sällan skådad fingertoppskänsla.« | HANNA GEDVIK, GP Christoffers liv är en prestigefylld röra av arbete och fritid. Han är modeskribent för en av Sveriges största tidskrifter och fyller snart trettio. Allt han drömde om när han var yngre har han lyckats förverkliga, ändå känns tillvaron ihålig. En desperat trötthet har börjat gnaga sönder dagarna. Först när allt kollapsar växer ett sökande fram ur hans förtvivlan. Finns det något annat sätt att umgås än genom jobb och fester? Vad ska man göra med sina drömmar? Och vad är egentligen skönhet? LYRA EKSTRÖM LINDBÄCK är född 1990, debuterade 2012 och skriver litteraturkritik för »Lyra Ekström Lindbäck hör till de där benådade författarna som kan skriva prosa som är så luftigt lättsmält – som spunnet socker – att det känns som underhållningsromaner, trots att de egentligen är raka motsatsen.« | THERESE ERIKSSON, DN »Får mig att associera till Jean-Paul Sartres »Plötsligt känns författarens beslut att skriva just om en livstrött, möjligen utbränd modejournalist i Stockholm som ett genidrag. Vem ska skriva om personen som ingen vill förknippas med, som alla vill förknippas med? Lyra Ekström Lindbäck, naturligtvis! Jag börjar vädra Augustluft.« | HELENA DAHLGREN, DARK PLACES Äcklet. I tiden är en välkomponerad roman, skriven med ett språk som både är tänkande och kännande, med en gestaltning som är skickligare och mer precis än i Ekström Lindbäcks tidigare romaner. Den iscensätter en modern existentiell kris som handlar om långt mer än att fylla 30.« | ISABELLE STÅHL, SvDSvenska Dagbladet. Ett så starkt ljus [2014], hennes andra roman efter den uppmärksammade Tillhör Lyra Ekström Lindbäck, nominerades till Augustpriset i kategorin Årets skönlitterära bok. I tiden [2016] är hennes tredje hyllade roman.»Mailboxen är ett segt och iskallt kärr, han blinkar en stund framför Gmails välbekanta design innan han vadar ut i det. Scrollar ner och plockar upp saker som har legat så länge i det slammiga bottensedimentet av reklam, inbjudningar och frågor att de känns som sönderruttnade fiskkroppar. Han stjärnmarkerar mail efter mail. Magsyran stiger i halsen och lite triumferande tänker han: jag kanske verkligen är utbränd. Jag kanske borde sluta göra det här.«

Utgivande förlag: Modernista