Hudibras – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Samuel Butler

Jämför och hitta det billigaste priset på Hudibras innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hudibras är skriven av Samuel Butler och gavs ut 2012-09-01.

Hudibras som bok, ljudbok eller e-bok.
Hudibras

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hudibras

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hudibras. Boken är skriven av författaren Samuel Butler. Saraswati Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hudibras var 2012-09-01.

Originalspråket som Samuel Butler skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Historia Juridik Litteraturvetenskap vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Hudibras i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 384 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 246 x 189 x 20 mm och den väger så mycket som 686 g. Hudibras ISBN är 9781249482758. Hudibras är en fristående bok .


Läs Hudibras som bok

För dig som vill köpa och läsa Hudibras som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hudibras som ljudbok

Vill du lyssna på Hudibras som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hudibras som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hudibras som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hudibras som pocket

Hudibras finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hudibras med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hudibras med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hudibras
 • Författare: Samuel Butler
 • Genre: Historia Juridik Litteraturvetenskap
 • Förlag: Saraswati Press
 • Utgivningsdatum: 2012-09-01
 • Pris: 309
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 384
 • Fysiska dimensioner: 246 x 189 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781249482758

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hudibras?

Hudibras är skriven av författaren Samuel Butler

När gavs Hudibras ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-09-01.

Var kan jag köpa Hudibras?

Vi rekommenderar att du köper Hudibras hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Saraswati Press