Hotellet

Hotellet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarah Pearse

Jämför och hitta det billigaste priset på Hotellet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hotellet är skriven av Sarah Pearse och gavs ut .

Hotellet som bok, ljudbok eller e-bok.
Hotellet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 212

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hotellet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hotellet. Boken är skriven av författaren Sarah Pearse. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hotellet var .

Originalspråket som Sarah Pearse skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hotellet är det: 9789180313520.


Läs Hotellet som bok

För dig som vill köpa och läsa Hotellet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 212 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hotellet som ljudbok

Vill du lyssna på Hotellet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hotellet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hotellet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hotellet som pocket

Hotellet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hotellet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hotellet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hotellet
  • Författare: Sarah Pearse
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 212
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313520

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hotellet?

Hotellet är skriven av författaren Sarah Pearse

När gavs Hotellet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Hotellet?

Vi rekommenderar att du köper Hotellet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Utanför Devons kust i sydvästra England ligger ön Cary Island. Men den är mer känd som Dödens klippa. Förr i tiden härjade en seriemördare där och ryktet säger att ön har en förbannelse över sig. Nu har det öppnat ett lyxhotell på ön, en retreat som inbjuder till rekreation och vila. För vissa blir dock vilan evig. När en kvinna hittas död på stenarna under yogapaviljongen kopplas kriminalaren Elin Warner in. Det visar sig snart att den döda kvinnan inte skulle ha varit på ön över huvud taget. Och när en till person dör under en mystisk dykolycka kort därefter står det klart att dödsfallen inte är en slump. Någon på hotellet är ute efter hämnd. Elin måste hitta mördaren, och det fort, innan öns blodiga historia upprepar sig… <i>Hotellet</i> blev omedelbart en New York Times-bestseller och är den andra fristående delen om Elin Warner som först syntes i succén <i>Sanatoriet</i>.   SARAH PEARSE växte upp i Devon i sydvästra England och har studerat litteraturvetenskap och kreativt skrivande på University of Warwick. Efter det doktorerade hon inom journalistiken. Hennes debutroman <i>Sanatoriet</i> blev omedelbart en New York Times-bestseller och en Sunday Times-bestseller. <i>Hotellet</i> är hennes andra roman.   <b>Sagt om <i>Hotellet</i>:</b> "Pearse guidar med säker hand läsaren genom en rättfram intrig och har talang för att skruva upp handlingens tempo, passande för en klassisk bladvändare. Hämnd är det centrala temat och Pearse skapar både trovärdiga karaktärer och berättar om det mänskliga psykets mörker." BTJ, Kajsa Bellander "<i>Hotellet</i>, liksom Pearse<i>,</i> blir bara bättre och bättre. Spänningen byggs metodiskt upp till en nervkittlande upplösning. Elin Warner är en fascinerande karaktär som är omöjlig att inte heja på." David Baldacci "Välskriven fusion ac pusseldeckare och psykologisk thriller." Sunday Times "Det här är en nyskapande, spännande och oemotståndlig thriller." A.J. Finn, författare till <i>Kvinnan i fönstret</i> <i> </i> <b>Sagt om <i>Sanatoriet</i>:</b> "Länge sedan jag var så här bergtagen (yes, pun intended) av en spänningsroman!" Pekka Heino "Det här är riktigt bra och det är enkelt att förstå varför debuten fått så stor uppmärksamhet." Anders Kapp "En måsteläsning för alla som längtar efter pusseldeckarens låsta rum i modernt thrillerformat." Johannasdeckarhörna <b> </b> <i> </i>      

Utgivande förlag: Bokfabriken