Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jakob Lang

Jämför och hitta det billigaste priset på Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips är skriven av Jakob Lang och gavs ut 2012-12-07.

Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som bok, ljudbok eller e-bok.
Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips. Boken är skriven av författaren Jakob Lang. Artcopy är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips var 2012-12-07.

Originalspråket som Jakob Lang skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kakor, bakning, glasering & dekorering vilket ger den Qca,641 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 119 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 202 x 220 x 12 mm och den väger så mycket som . Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips ISBN är 9789163717413. Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips är en fristående bok .


Läs Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som bok

För dig som vill köpa och läsa Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som ljudbok

Vill du lyssna på Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips som pocket

Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips
 • Författare: Jakob Lang
 • Genre: Kakor, bakning, glasering & dekorering
 • Förlag: Artcopy
 • Utgivningsdatum: 2012-12-07
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 119
 • Fysiska dimensioner: 202 x 220 x 12 mm
 • SAB: Qca,641
 • ISBN: 9789163717413

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips?

Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips är skriven av författaren Jakob Lang

När gavs Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-12-07.

Var kan jag köpa Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips?

Vi rekommenderar att du köper Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I generationer har människan använt honung, bivax, pollen och propolis i hushållet, till matlagning och som husapotek. Här har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Boken innehåller också information om våra svenska honungsorter, andra produkter från bisamhället samt tips för hälsa och skönhet. Läs om det naturliga livsmedlet och de fantastiska bina som ger oss ovärderliga ekosystemtjänster.

Utgivande förlag: Artcopy