Hjärta, prostata, stroke – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjärta, prostata, stroke innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjärta, prostata, stroke är skriven av och gavs ut 2018-03-26.

Hjärta, prostata, stroke som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjärta, prostata, stroke

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hjärta, prostata, stroke

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjärta, prostata, stroke. Boken är skriven av författaren . Xentropi är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjärta, prostata, stroke var 2018-03-26.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hjärta, prostata, stroke i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 10 mm och den väger så mycket som 300 g. Hjärta, prostata, stroke ISBN är 9789198241884. Hjärta, prostata, stroke är en fristående bok .


Läs Hjärta, prostata, stroke som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjärta, prostata, stroke som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjärta, prostata, stroke som ljudbok

Vill du lyssna på Hjärta, prostata, stroke som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hjärta, prostata, stroke som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjärta, prostata, stroke som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjärta, prostata, stroke som pocket

Hjärta, prostata, stroke finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjärta, prostata, stroke med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjärta, prostata, stroke med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hjärta, prostata, stroke
 • Författare:
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Xentropi
 • Utgivningsdatum: 2018-03-26
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198241884

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjärta, prostata, stroke?

Hjärta, prostata, stroke är skriven av författaren

När gavs Hjärta, prostata, stroke ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-26.

Var kan jag köpa Hjärta, prostata, stroke?

Vi rekommenderar att du köper Hjärta, prostata, stroke hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hjärta, prostata, stroke vänder sig i första hand till ansvariga inom sjukvård och beslutsfattande politiker. Men även sjukvårdspersonal får tankeväckande inblickar i sin verksamhet, och boken därigenom lämplig som kompletterande litteratur till områdets undervisning. Texterna ger även möjlighet för människor i livet slutskede att få ta del av andras erfarenheter och därigenom kunna ta ställning till den väsentliga frågan om befrielse från lidande. Bokens avslutande Kommentar ger en koncentrerad genomgång av västerlandets tankegångar inför människans situation i tillvaron,från grekerna till nutida vetenskap. Vilket kan bidra till djupare förståelse av realiteter inför varje individs oundvikliga slut.

Utgivande förlag: Xentropi