Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv

Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John Hedberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv är skriven av John Hedberg och gavs ut 2018-07-18.

Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar - med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 65

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv. Boken är skriven av författaren John Hedberg. Xentropi är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv var 2018-07-18.

Originalspråket som John Hedberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Etik: eutanasi & rätten till sin egen död Sjukdom vilket ger den Dgv som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 135 x 8 mm och den väger så mycket som 217 g. Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv ISBN är 9789198241877. Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv är en fristående bok .


Läs Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 65 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som ljudbok

Vill du lyssna på Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv som pocket

Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv
 • Författare: John Hedberg
 • Genre: Etik: eutanasi & rätten till sin egen död Sjukdom
 • Förlag: Xentropi
 • Utgivningsdatum: 2018-07-18
 • Pris: 65
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 215 x 135 x 8 mm
 • SAB: Dgv
 • ISBN: 9789198241877

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv?

Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv är skriven av författaren John Hedberg

När gavs Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-07-18.

Var kan jag köpa Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv?

Vi rekommenderar att du köper Hjärta, prostata, stroke : erfarenheter av sjukdomsförlopp och behandlingar – med förslag om livets slutskede ur en patients perspektiv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Författaren skildrar erfarenheter av fyra hjärtinfarkter, decennier av prostataproblem och slutligen stroke. Med tidvis outhärdliga smärtor och nära-döden upplevelser under tillstånd som gett tankar om ett behagligt sätt att avsluta ett liv som endast innebär fortsatt meningslöst lidande.Vilket resulterat i ett konkret förslag om livets slutskede belyst ur en patients perspektiv. Där sjukvårdspersonal befrias från ansvar genom ett algoritmbaserat system byggt på instruktioner från sjukjournaler. Hjärta, prostata, stroke vänder sig i första hand till ansvariga inom sjukvård och beslutsfattande politiker. Men även sjukvårdspersonal får tankeväckande inblickar i sin verksamhet, och boken är därigenom lämplig som kompletterande litteratur till områdets undervisning. Texterna ger även möjligheter för människor i livets slutskede att få ta del av andras konkreta erfarenheter och därigenom kunna ta ställning till den väsentliga fråga om befrielse från lidande. Bokens avslutande Kommentar ger en koncentrerad genomgång av västerlandets tankegångar inför människans situation i tillvaron, från grekerna till nutida vetenskap. Vilket kan bidra till djupare förståelse av realiteter inför varje individs oundvikliga slut.

Utgivande förlag: Xentropi