Hjärnkoll på skolan

Hjärnkoll på skolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Ingvar

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjärnkoll på skolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjärnkoll på skolan är skriven av Martin Ingvar och gavs ut 2014-09-25.

Hjärnkoll på skolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjärnkoll på skolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 320

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hjärnkoll på skolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjärnkoll på skolan. Boken är skriven av författaren Martin Ingvar. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjärnkoll på skolan var 2014-09-25.

Originalspråket som Martin Ingvar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Em som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Hjärnkoll på skolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 200 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 137 x 11 mm och den väger så mycket som 278 g. Hjärnkoll på skolan ISBN är 9789127137783. Hjärnkoll på skolan är en fristående bok .


Läs Hjärnkoll på skolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjärnkoll på skolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 320 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjärnkoll på skolan som ljudbok

Vill du lyssna på Hjärnkoll på skolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hjärnkoll på skolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjärnkoll på skolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjärnkoll på skolan som pocket

Hjärnkoll på skolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjärnkoll på skolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjärnkoll på skolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hjärnkoll på skolan
 • Författare: Martin Ingvar
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-09-25
 • Pris: 320
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 200
 • Fysiska dimensioner: 210 x 137 x 11 mm
 • SAB: Em
 • ISBN: 9789127137783

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjärnkoll på skolan?

Hjärnkoll på skolan är skriven av författaren Martin Ingvar

När gavs Hjärnkoll på skolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-25.

Var kan jag köpa Hjärnkoll på skolan?

Vi rekommenderar att du köper Hjärnkoll på skolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Martin Ingvar och Gunilla Eldh är aktuella med en ny Hjärnkoll-bok, denna gång i skolans sfär i Hjärnkoll på skolan. Hjärnans utveckling förutsätter att vi vuxna kan ge barnen motivation, återkoppling, utmaningar och trygghet. Barnhjärnan är också känslig för miljöfaktorer som mat, sömn och fysisk aktivitet. Martin Ingvar och Gunilla Eldh ger här ett hjärnperspektiv på den svenska skolan. Deras utgångspunkt är att livet i klassrummet behöver nytt syre från hjärnforskning och beteendevetenskap. Skolan ska inte vara ett slagfält för ideologi, dagspolitik och pedagogiska doktriner. Det är dags att lyssna till vad vetenskapen har att säga. 

Utgivande förlag: Natur &amp