Hit and Miss – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Geoff Leonard

Jämför och hitta det billigaste priset på Hit and Miss innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hit and Miss är skriven av Geoff Leonard och gavs ut 2018-10-25.

Hit and Miss som bok, ljudbok eller e-bok.
Hit and Miss

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hit and Miss

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hit and Miss. Boken är skriven av författaren Geoff Leonard. Redcliffe Press Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hit and Miss var 2018-10-25.

Originalspråket som Geoff Leonard skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Lättlyssnad populärmusik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Hit and Miss i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 368 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Hit and Miss ISBN är 9781911408390. Hit and Miss är en fristående bok .


Läs Hit and Miss som bok

För dig som vill köpa och läsa Hit and Miss som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hit and Miss som ljudbok

Vill du lyssna på Hit and Miss som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hit and Miss som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hit and Miss som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hit and Miss som pocket

Hit and Miss finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hit and Miss med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hit and Miss med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hit and Miss
 • Författare: Geoff Leonard
 • Genre: Lättlyssnad populärmusik
 • Förlag: Redcliffe Press Ltd
 • Utgivningsdatum: 2018-10-25
 • Pris: 329
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 368
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9781911408390

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hit and Miss?

Hit and Miss är skriven av författaren Geoff Leonard

När gavs Hit and Miss ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-25.

Var kan jag köpa Hit and Miss?

Vi rekommenderar att du köper Hit and Miss hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Redcliffe Press Ltd