Historia år 4 Grundbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Lennartsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Historia år 4 Grundbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Historia år 4 Grundbok är skriven av Åsa Lennartsson och gavs ut 1994-10-01.

Historia år 4 Grundbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Historia år 4 Grundbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Historia år 4 Grundbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Historia år 4 Grundbok. Boken är skriven av författaren Åsa Lennartsson. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Historia år 4 Grundbok var 1994-10-01.

Originalspråket som Åsa Lennartsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den K som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Historia år 4 Grundbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 198 x 5 mm och den väger så mycket som . Historia år 4 Grundbok ISBN är 9789162207250. Historia år 4 Grundbok är en fristående bok .


Läs Historia år 4 Grundbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Historia år 4 Grundbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Historia år 4 Grundbok som ljudbok

Vill du lyssna på Historia år 4 Grundbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Historia år 4 Grundbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Historia år 4 Grundbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Historia år 4 Grundbok som pocket

Historia år 4 Grundbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Historia år 4 Grundbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Historia år 4 Grundbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Historia år 4 Grundbok
 • Författare: Åsa Lennartsson
 • Genre:
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 1994-10-01
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 265 x 198 x 5 mm
 • SAB: K
 • ISBN: 9789162207250

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Historia år 4 Grundbok?

Historia år 4 Grundbok är skriven av författaren Åsa Lennartsson

När gavs Historia år 4 Grundbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1994-10-01.

Var kan jag köpa Historia år 4 Grundbok?

Vi rekommenderar att du köper Historia år 4 Grundbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning