Herr Balders hemlighet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jakob Wegelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Herr Balders hemlighet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Herr Balders hemlighet är skriven av Jakob Wegelius och gavs ut 2020-06-01.

Herr Balders hemlighet som bok, ljudbok eller e-bok.
Herr Balders hemlighet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 117

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Herr Balders hemlighet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Herr Balders hemlighet. Boken är skriven av författaren Jakob Wegelius. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Herr Balders hemlighet var 2020-06-01.

Originalspråket som Jakob Wegelius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Herr Balders hemlighet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 267 x 202 x 8 mm och den väger så mycket som . Herr Balders hemlighet ISBN är 9789178038930. Herr Balders hemlighet är en fristående bok .


Läs Herr Balders hemlighet som bok

För dig som vill köpa och läsa Herr Balders hemlighet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 117 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Herr Balders hemlighet som ljudbok

Vill du lyssna på Herr Balders hemlighet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Herr Balders hemlighet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Herr Balders hemlighet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Herr Balders hemlighet som pocket

Herr Balders hemlighet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Herr Balders hemlighet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Herr Balders hemlighet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Herr Balders hemlighet
 • Författare: Jakob Wegelius
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2020-06-01
 • Pris: 117
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 267 x 202 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789178038930

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Herr Balders hemlighet?

Herr Balders hemlighet är skriven av författaren Jakob Wegelius

När gavs Herr Balders hemlighet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-06-01.

Var kan jag köpa Herr Balders hemlighet?

Vi rekommenderar att du köper Herr Balders hemlighet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Herr Balder lever ett underbart liv på sin herrgård. Allt skulle vara perfekt om det inte var för det där med gräsklippningen på torsdagarna. Det är svettigt och smutsigt – inte alls herr Balders stil. Men så ser han en annons om att man kan hyra får som sköter gräsklippningen. Snart är en beställning gjord och en vecka senare flyttar dyker tio prima får upp. Det blir dock inte riktigt som herr Balder tänkt sig – det blir bättre. Men grannbonden ryser av obehag och höjer spänningen i elstängslet … Äntligen kommer den här pärlan från 1995 i ny upplaga!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen