Heroine – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mons Kallentoft

Jämför och hitta det billigaste priset på Heroine innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Heroine är skriven av Mons Kallentoft och gavs ut 2017-06-12.

Heroine som bok, ljudbok eller e-bok.
Heroine

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Heroine

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Heroine. Boken är skriven av författaren Mons Kallentoft. Bookmark Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Heroine var 2017-06-12.

Originalspråket som Mons Kallentoft skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Heroine i traditionell inbundet format så består den av 358 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 30 mm och den väger så mycket som 520 g. Heroine ISBN är 9789188345707. Heroine är en del av serien: Herkulesserien (del 4).


Läs Heroine som bok

För dig som vill köpa och läsa Heroine som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Heroine som ljudbok

Vill du lyssna på Heroine som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Heroine som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Heroine som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Heroine med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Heroine med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Heroine
 • Författare: Mons Kallentoft
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Bookmark Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-06-12
 • Pris: 79
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 358
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 30 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188345707
Vem har skrivit Heroine?

Heroine är skriven av författaren Mons Kallentoft.

När gavs Heroine ut?

Boken gavs ut 2017-06-12.

Var kan jag köpa Heroine

Vi rekommenderar att du köper Heroine hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

EN BELÄGRAD FÖRORT. EN FÖRSVUNNEN KVINNA. EN TIDSFRIST PÅ 24 TIMMAR.Tunnelbanan har brunnit och varken bussar eller ambulanser kör längre in i Stallhagen. De kriminella gängen har tagit över, och när en polisbil sprängs i luften sätter polisen stopp för alla utryckningar.Så sprids en film i sociala medier. En ung kvinna har skändats och lämnats för att dö. Polisen slår en järnring kring förorten. Gatorna brinner och allmänheten skriker efter hämnd.Kriminalinspektör Zack Herry vid Särskilda enheten ger sig ensam in för att hitta kvinnan innan det är för sent. Men mörka krafter arbetar i det fördolda för att ge honom hans livs svåraste prövning.Sagt om Herkulesserien:Markus Lutteman debuterade med dokumentärromanen El Choco och fick mycket uppmärksamhet med Patrik Sjöbergs biografi Det du inte såg. Tillsammans har böckerna sålt i nästan 400 000 exemplar. Markus är född 1973 och bor i Örebro. Mons Kallentoft har med sina kriminalromaner om Malin Fors blivit hyllad av såväl läsare som kritiker. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i över 2,5 miljoner exemplar. Mons är född 1968, uppvuxen utanför Linköping och bor idag på Mallorca.Fartfylld, välskriven och bitvis lite väl obehaglig. Dagens NyheterFörföriskt bra! Borås tidningEn av mina favoriter i den svenska deckarfloran. Crime GardenBra bok med mycket action … Stieg Larsson-vibe. DeckarhusetDrivet tempo från början. Upsala Nya TidningHar allt en modern kriminalroman ska ha. Tidningen VIOtroligt spänning … Otroligt driv … Bra språk. Gomorron SverigeSpännande och välskrivet. BibliotekstjänstHelt fantastiskt spännande. TV4 Nyhetsmorgon Heroine är den fristående fjärde delen i Herkulesserien. När myten om Augeas stall förvandlas till en ultramodern thriller blir förorten den krigszon vi alla fruktar.

Utgivande förlag: Bookmark Förlag