Here To Stay – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mark Edwards

Jämför och hitta det billigaste priset på Here To Stay innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Here To Stay är skriven av Mark Edwards och gavs ut 2019-09-01.

Here To Stay som bok, ljudbok eller e-bok.
Here To Stay

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Here To Stay

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Here To Stay. Boken är skriven av författaren Mark Edwards. Thomas &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Here To Stay var 2019-09-01.

Originalspråket som Mark Edwards skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Deckare Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Here To Stay i traditionell inbundet format så består den av 380 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 147 x 33 mm och den väger så mycket som 499 g. Here To Stay ISBN är 9781542006613. Here To Stay är en fristående bok .


Läs Here To Stay som bok

För dig som vill köpa och läsa Here To Stay som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Here To Stay som ljudbok

Vill du lyssna på Here To Stay som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Here To Stay som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Here To Stay som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Here To Stay med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Here To Stay med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Here To Stay
 • Författare: Mark Edwards
 • Genre: Deckare Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Thomas &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-09-01
 • Pris: 239
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 380
 • Fysiska dimensioner: 211 x 147 x 33 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781542006613
Vem har skrivit Here To Stay?

Here To Stay är skriven av författaren Mark Edwards.

När gavs Here To Stay ut?

Boken gavs ut 2019-09-01.

Var kan jag köpa Here To Stay

Vi rekommenderar att du köper Here To Stay hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Thomas &amp