Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ella Wahlgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap är skriven av Ella Wahlgren och gavs ut 2018-05-29.

Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 334

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap. Boken är skriven av författaren Ella Wahlgren. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap var 2018-05-29.

Originalspråket som Ella Wahlgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation vilket ger den Qbab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 118 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 6 mm och den väger så mycket som . Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap ISBN är 9789147122264. Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap är en fristående bok .


Läs Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 334 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som ljudbok

Vill du lyssna på Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap som pocket

Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap
 • Författare: Ella Wahlgren
 • Genre: Ledarskap & motivation
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2018-05-29
 • Pris: 334
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 118
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 6 mm
 • SAB: Qbab
 • ISBN: 9789147122264

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap?

Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap är skriven av författaren Ella Wahlgren

När gavs Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-29.

Var kan jag köpa Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap?

Vi rekommenderar att du köper Heppologi : en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vill du ha engagerade medarbetare? Som generöst delar med sig av sig själva, är öppna för förändring och tar ansvar för verksamheten som helhet? Här presenteras HEPP – en förkortning för “happy”, engagerad”, “personlig” och “på tå” – en metod som är lika enkel som den är genialisk.Läs merDen handlar om att gemensamt utforma en värdegrund, om att låta alla vara med och besluta vilka värderingar som ska gälla i organisationen. Den handlar också om att skapa ett arbetsklimat som tillåter alla på arbetsplatsen att vara sig själva och hitta sina egna drivkrafter. Den förändringsprocess som då tar sin början fortgår även om chefer byts ut eller engagerade kollegor slutar, och lever i medgång och motgång, eftersom den lever genom medarbetarna.HEPP fungerar i alla organisationer där det finns ett driv, en medvetenhet kring vad som är verksamhetens existensberättigande och en vilja att bli bättre. Det handlar lika mycket om hur man bemöter kunder som hur man beter sig mot varandra inom organisationen.Om författarnaElla Wahlgren är föreläsare och konsult och stöttar företag och andra organisationer som vill implementera HEPP. Fredrik Emdén är journalist och författare med inriktning mot ledarskap och organisationsutveckling.

Utgivande förlag: Liber