Hej, Rosorna

Hej, Rosorna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mei-Mei Berssenbrugge

Jämför och hitta det billigaste priset på Hej, Rosorna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hej, Rosorna är skriven av Mei-Mei Berssenbrugge och gavs ut .

Hej, Rosorna som bok, ljudbok eller e-bok.
Hej, Rosorna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hej, Rosorna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hej, Rosorna. Boken är skriven av författaren Mei-Mei Berssenbrugge. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hej, Rosorna var .

Originalspråket som Mei-Mei Berssenbrugge skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hej, Rosorna är det: 9789180234665.


Läs Hej, Rosorna som bok

För dig som vill köpa och läsa Hej, Rosorna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hej, Rosorna som ljudbok

Vill du lyssna på Hej, Rosorna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hej, Rosorna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hej, Rosorna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hej, Rosorna som pocket

Hej, Rosorna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hej, Rosorna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hej, Rosorna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hej, Rosorna
  • Författare: Mei-Mei Berssenbrugge
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 206
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180234665

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hej, Rosorna?

Hej, Rosorna är skriven av författaren Mei-Mei Berssenbrugge

När gavs Hej, Rosorna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Hej, Rosorna?

Vi rekommenderar att du köper Hej, Rosorna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>En av de senaste decenniernas mest uppmärksammade poeter i USA – för första gången på svenska i bokform</b> <b>»En vacker diktsamling präglad av närvaro där poetens varseblivning och sinnesintryck levandegörs för läsaren.« Betyg: 4 av 5 – Jonas Frånander, BTJ</b> Mei-mei Berssenbrugges poesi fördjupar sig i myt och landskap, mode och kultur, erfarenhet och glömska. En osynlig värld utforskas där växter och djur kommunicerar och samexisterar med jaget. I en skimrande, mångtydig dikt reflekterar poeten över individens relation till natten och tiden, till vädrets och universums skiftningar, medan titelns rosor – verkliga och mytiska – genomgår en långsam, nästan omärklig förvandling. MEI-MEI BERSSENBRUGGE föddes i Beijing 1947, med en kinesisk mor och en amerikansk far, och kom som ettåring till USA. Hon har tilldelats två <i>American Book Awards</i> för sin poesi. <i>Hej, Rosorna</i>, översatt av Ann Jäderlund och med ett efterord av Jenny Tunedal, är hennes första bok på svenska.

Utgivande förlag: Modernista