Hedda Gabler – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Henrik Ibsen

Jämför och hitta det billigaste priset på Hedda Gabler innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hedda Gabler är skriven av Henrik Ibsen och gavs ut 2018-01-01.

Hedda Gabler som bok, ljudbok eller e-bok.
Hedda Gabler

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hedda Gabler

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hedda Gabler. Boken är skriven av författaren Henrik Ibsen. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hedda Gabler var 2018-01-01.

Originalspråket som Henrik Ibsen skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Dans & scenkonst vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Hedda Gabler i traditionell inbundet format så består den av 162 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 9 mm och den väger så mycket som 227 g. Hedda Gabler ISBN är 9781983750366. Hedda Gabler är en fristående bok .


Läs Hedda Gabler som bok

För dig som vill köpa och läsa Hedda Gabler som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hedda Gabler som ljudbok

Vill du lyssna på Hedda Gabler som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hedda Gabler som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Hedda Gabler som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Hedda Gabler med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hedda Gabler med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hedda Gabler
 • Författare: Henrik Ibsen
 • Genre: Dans & scenkonst
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2018-01-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 162
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781983750366
Vem har skrivit Hedda Gabler?

Hedda Gabler är skriven av författaren Henrik Ibsen.

När gavs Hedda Gabler ut?

Boken gavs ut 2018-01-01.

Var kan jag köpa Hedda Gabler

Vi rekommenderar att du köper Hedda Gabler hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform