Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Hedblad

Jämför och hitta det billigaste priset på Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut är skriven av Erik Hedblad och gavs ut 2017-09-28.

Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som bok, ljudbok eller e-bok.
Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 282

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut. Boken är skriven av författaren Erik Hedblad. Holos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut var 2017-09-28.

Originalspråket som Erik Hedblad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Övertagande, sammanslagning & uppköp vilket ger den Qbanb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 108 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 8 mm och den väger så mycket som . Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut ISBN är 9789163932946. Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut är en fristående bok .


Läs Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som bok

För dig som vill köpa och läsa Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 282 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som ljudbok

Vill du lyssna på Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut som pocket

Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut
 • Författare: Erik Hedblad
 • Genre: Övertagande, sammanslagning & uppköp
 • Förlag: Holos
 • Utgivningsdatum: 2017-09-28
 • Pris: 282
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 108
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 8 mm
 • SAB: Qbanb
 • ISBN: 9789163932946

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut?

Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut är skriven av författaren Erik Hedblad

När gavs Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-28.

Var kan jag köpa Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut?

Vi rekommenderar att du köper Handbok för generationsskifte : familjen, samtalen och den personliga vägen till beslut hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Familjefrågor och personliga beslut är ofta utmanande när ett familjeföretag ska lämnas över till nästa generation. Det här är en handbok för den som vill göra generationsskiftet till en så medveten och rättvis process som möjligt. Boken fokuserar på de mänskliga aspekterna av generationsskifte, inte på ekonomi och juridik, genom att föra samma kunskap om bolagsstyrning, familjeföretagande och beteendevetenskap. Boken kan användas praktiskt för reflektion på egen hand, i familjen eller i ledningsgruppen. Innehållet baseras på intervjuer med representanter för fler än 25 svenska företagarfamiljer, på aktionsforskning samt på studier av svensk och internationell forskning. De exempel du möter i boken kommer i huvudsak från två av Sveriges största nätverk av familjeföretag, ICA och Hemköp. Boken kan dock användas i alla familjeföretag, speciellt de som har det aktiva entreprenörskapets logik – likt handlaren som både äger och leder sin butik.”För mig handlar boken om hur vi skapar förutsättningar för kommande generationer istället för kravfyllda arv.”Claes-Göran Sylvén, ordförande i ICA Gruppen

Utgivande förlag: Holos