Haikudikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tomas Tranströmer

Jämför och hitta det billigaste priset på Haikudikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Haikudikter är skriven av Tomas Tranströmer och gavs ut 2019-01-28.

Haikudikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Haikudikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Haikudikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Haikudikter. Boken är skriven av författaren Tomas Tranströmer. Bokförlaget Tranan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Haikudikter var 2019-01-28.

Originalspråket som Tomas Tranströmer skrev och gav ut boken på var Kinesiska. Dess genre är Poesi vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Haikudikter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 10 mm och den väger så mycket som 239 g. Haikudikter ISBN är 9789188903105. Haikudikter är en fristående bok .


Läs Haikudikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Haikudikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Haikudikter som ljudbok

Vill du lyssna på Haikudikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Haikudikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Haikudikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Haikudikter som pocket

Haikudikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Haikudikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Haikudikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Haikudikter
 • Författare: Tomas Tranströmer
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Bokförlaget Tranan
 • Utgivningsdatum: 2019-01-28
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Kinesiska
 • Antal sidor: 134
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 10 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789188903105

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Haikudikter?

Haikudikter är skriven av författaren Tomas Tranströmer

När gavs Haikudikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-28.

Var kan jag köpa Haikudikter?

Vi rekommenderar att du köper Haikudikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Redan på femtiotalet skrev Tomas Tranströmer haikudikter, och i sitt senare författarskap har han flera gånger återkommit till den diktformen. Hans haikudikter har tilltalat läsare världen över, inte minst i haikuns hemland Japan. Tranströmers överraskande bildspråk, som snarare tillhör den moderna poesin än den traditionella haikun, har fått många att se honom som en förnyare av den strikta japanska diktformen.I den här trespråkiga utgåvan – på svenska, engelska och kinesiska – har översättarna Robin Fulton och Göran Malmqvist samlat femtiofem av Tranströmers haikudikter, av vilka några här publiceras för första gången.

Utgivande förlag: Bokförlaget Tranan