Gula rosornas stad

Gula rosornas stad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofie Axelzon

Jämför och hitta det billigaste priset på Gula rosornas stad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gula rosornas stad är skriven av Sofie Axelzon och gavs ut .

Gula rosornas stad som bok, ljudbok eller e-bok.
Gula rosornas stad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Gula rosornas stad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gula rosornas stad. Boken är skriven av författaren Sofie Axelzon. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gula rosornas stad var .

Originalspråket som Sofie Axelzon skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Gula rosornas stad är det: 9789180186407.


Läs Gula rosornas stad som bok

För dig som vill köpa och läsa Gula rosornas stad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gula rosornas stad som ljudbok

Vill du lyssna på Gula rosornas stad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Gula rosornas stad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gula rosornas stad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gula rosornas stad som pocket

Gula rosornas stad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gula rosornas stad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gula rosornas stad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Gula rosornas stad
  • Författare: Sofie Axelzon
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 259
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186407

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gula rosornas stad?

Gula rosornas stad är skriven av författaren Sofie Axelzon

När gavs Gula rosornas stad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Gula rosornas stad?

Vi rekommenderar att du köper Gula rosornas stad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

  Vid ett grävarbete på platsen där Strängnäs kloster en gång stod upptäcks sju kistor som döljer en medeltida bokskatt. Den unga bokhistorikern Iris får det prestigefyllda uppdraget att på plats i Roggeborgen i Strängnäs undersöka det spektakulära fyndet. Hon har också en personlig anledning att komma till staden, eftersom hon tror att det gåtfulla silversmycke som i århundraden gått i arv från kvinna till kvinna i hennes släkt kan ha sitt ursprung i just Strängnäs. Tillsammans med nya kollegan Hannes, som arbetar vid Kungliga bibliotekets filial i den anrika borgen, påbörjar Iris sökandet efter ledtrådar om sin släkts gåtfulla förflutna. Allt pekar mot en muntlig legend om en munk och en nunna, vars förbjudna kärleksförbindelse inleddes mer än femhundra år tidigare. När Iris hittar bevis i de gamla böckerna som stärker legendens sanningshalt inser hon att hon inte kan sluta leta innan hon avslöjat sanningen om sin bakgrund. "Gula rosornas stad" är en fängslande roman om mysterier, släkthistoria och kärlek, där det förflutna inte bara är något att utforska och studera, utan har en djup och betydelsefull påverkan på våra liv.   SOFIE AXELZON är lektör, redaktör, kommunikatör och utbildad journalist. Hon bor i Strängnäs, med man, barn, hundar och katter. Hon har tidigare skrivit två böcker om biblioteket i Sidhäll bokserien som inleddes med <i>Bokbussen kommer vid midnatt</i>. Sagt om <i>Bokbussen kommer vid midnatt:</i> "Härlig inspirerande läsning för alla som älskar böcker " Femina

Utgivande förlag: Lind & Co