Gud och Adam och Eva – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kim Fupz Aakeson

Jämför och hitta det billigaste priset på Gud och Adam och Eva innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gud och Adam och Eva är skriven av Kim Fupz Aakeson och gavs ut 2015-01-12.

Gud och Adam och Eva som bok, ljudbok eller e-bok.
Gud och Adam och Eva

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 132

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Gud och Adam och Eva

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gud och Adam och Eva. Boken är skriven av författaren Kim Fupz Aakeson. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gud och Adam och Eva var 2015-01-12.

Originalspråket som Kim Fupz Aakeson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gud och Adam och Eva i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 255 x 225 x 7 mm och den väger så mycket som . Gud och Adam och Eva ISBN är . Gud och Adam och Eva är en fristående bok .


Läs Gud och Adam och Eva som bok

För dig som vill köpa och läsa Gud och Adam och Eva som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 132 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gud och Adam och Eva som ljudbok

Vill du lyssna på Gud och Adam och Eva som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Gud och Adam och Eva som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gud och Adam och Eva som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gud och Adam och Eva som pocket

Gud och Adam och Eva finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gud och Adam och Eva med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gud och Adam och Eva med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gud och Adam och Eva
 • Författare: Kim Fupz Aakeson
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2015-01-12
 • Pris: 132
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 255 x 225 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gud och Adam och Eva?

Gud och Adam och Eva är skriven av författaren Kim Fupz Aakeson

När gavs Gud och Adam och Eva ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-01-12.

Var kan jag köpa Gud och Adam och Eva?

Vi rekommenderar att du köper Gud och Adam och Eva hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kim Fupz Aakeson och Eva Lindström ger oss skapelseberättelsen i bilderboksform. En uppfriskande och humoristisk bok med mycket värme.”Det här är en varm, mångbottnad och oemotståndlig berättelse där Gud ter sig som en omtänksam, och rätt mänsklig, förälder till de bångstyriga och nyfikna människorna.”/BTJGud har just skapat hela världen men känner sig ensam. Han bestämmer sig för att skapa en kompis, Adam. Tyvärr är han ganska jobbig så Gud bestämmer sig för att skapa en människa till, Eva. Men hon är lika frågvis och besvärlig som Adam. Gud blir så trött på dem att han måste sova en stund. Gör vad ni vill, bara ni inte rör det där äpplet, säger han. Men det är just det de inte kan låta bli KIM FUPZ AAKESON är en mycket produktiv författare som är känd och älskad för sina bilderböcker, barn- och ungdomsböcker. Han har fått flera stora priser i Danmark och är bosatt i Köpenhamn.EVA LINDSTRÖM är illustratör och författare. Bland hennes böcker hittar vi Limpan är sugen, Min vän Lage, I skogen, Jag tycker inte om vatten, Apan och jag, Olli och Mo och Vi är vänner. Eva Lindström har fått en rad priser och 2013 tilldelades hon Augustpriset för sina illustrationer i Ellen Karlssons kapitelbok Snöret, fågeln och jag, utgiven på annat förlag.

Utgivande förlag: Alfabeta