Grotesker : opublicerade och publicerade dikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunnar Ekelöf

Jämför och hitta det billigaste priset på Grotesker : opublicerade och publicerade dikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grotesker : opublicerade och publicerade dikter är skriven av Gunnar Ekelöf och gavs ut 1981-05-01.

Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Grotesker : opublicerade och publicerade dikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grotesker : opublicerade och publicerade dikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grotesker : opublicerade och publicerade dikter. Boken är skriven av författaren Gunnar Ekelöf. OrdStröm Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grotesker : opublicerade och publicerade dikter var 1981-05-01.

Originalspråket som Gunnar Ekelöf skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Grotesker : opublicerade och publicerade dikter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 97 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 150 x 7 mm och den väger så mycket som 155 g. Grotesker : opublicerade och publicerade dikter ISBN är 9789186198008. Grotesker : opublicerade och publicerade dikter är en fristående bok .


Läs Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som ljudbok

Vill du lyssna på Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grotesker : opublicerade och publicerade dikter som pocket

Grotesker : opublicerade och publicerade dikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grotesker : opublicerade och publicerade dikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grotesker : opublicerade och publicerade dikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grotesker : opublicerade och publicerade dikter
 • Författare: Gunnar Ekelöf
 • Genre: Poesi
 • Förlag: OrdStröm Förlag
 • Utgivningsdatum: 1981-05-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 97
 • Fysiska dimensioner: 190 x 150 x 7 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789186198008

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grotesker : opublicerade och publicerade dikter?

Grotesker : opublicerade och publicerade dikter är skriven av författaren Gunnar Ekelöf

När gavs Grotesker : opublicerade och publicerade dikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1981-05-01.

Var kan jag köpa Grotesker : opublicerade och publicerade dikter?

Vi rekommenderar att du köper Grotesker : opublicerade och publicerade dikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Gunnar Ekelöfs samlade upprorskonst, nonsens och fula stycken. Ungefär hälften är tidigare opublicerade dikter ur hans efterlämnade papper.Sammanställd och med efterord av Roger Fjellström. Efterord om bl a dada av Ekelöf.

Utgivande förlag: OrdStröm Förlag