Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo

Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Järvsö Hembygdsförening

Jämför och hitta det billigaste priset på Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo är skriven av Järvsö Hembygdsförening och gavs ut 2016-06-20.

Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som bok, ljudbok eller e-bok.
Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 210

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo. Boken är skriven av författaren Järvsö Hembygdsförening. Bokförlaget K&amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo var 2016-06-20.

Originalspråket som Järvsö Hembygdsförening skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Nccb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 215 x 18 mm och den väger så mycket som 795 g. Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo ISBN är 9789185903542. Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo är en del av serien: Järvsöbyarna(del 17).


Läs Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som bok

För dig som vill köpa och läsa Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 210 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som ljudbok

Vill du lyssna på Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo som pocket

Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo
 • Författare: Järvsö Hembygdsförening
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget K&amp
 • Utgivningsdatum: 2016-06-20
 • Pris: 210
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 218 x 215 x 18 mm
 • SAB: Nccb
 • ISBN: 9789185903542

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo?

Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo är skriven av författaren Järvsö Hembygdsförening

När gavs Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-06-20.

Var kan jag köpa Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo?

Vi rekommenderar att du köper Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Järvsöbyarna 17 GRÖNÅS, BLEKET, ÅSBO, RÖDMYRA, SORTVATTNET OCH VÄSTRA YCKELSBO Järvsö Hembygdsförening kan nu äntligen presentera sin 17:e bok i serien av byaböcker. Idén om byaböckerna kom på 1980-talet, då Järvsö hembygdsförening anslöt sig till Studieförbundet Vuxenskolans landsomfattande projekt Gård och bygd under 100 år. Studiecirklar bildades vars målsättning var att skriva om byarnas historia och utveckling. RÅG-cirkeln, som bildades år 2003 av en grupp hembygdsintresserade personer från byarna Rödmyra, Åsbo och Grönås har genom åren samlat en imponerande mängd intervjuer, berättelser, bilder och kartor som på olika sätt skildrar livet i byarna under flera hundra år. Alla hus i alla byar är beskrivna, även flera av de som inte längre finns. En ovärderlig historisk dokumentation.

Utgivande förlag: Bokförlaget K&amp