Grobbing Thistle – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Grant Maierhofer

Jämför och hitta det billigaste priset på Grobbing Thistle innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grobbing Thistle är skriven av Grant Maierhofer och gavs ut 2016-07-01.

Grobbing Thistle som bok, ljudbok eller e-bok.
Grobbing Thistle

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grobbing Thistle

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grobbing Thistle. Boken är skriven av författaren Grant Maierhofer. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grobbing Thistle var 2016-07-01.

Originalspråket som Grant Maierhofer skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Poesi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Grobbing Thistle i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 202 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 203 x 127 x 12 mm och den väger så mycket som 222 g. Grobbing Thistle ISBN är 9781534657953. Grobbing Thistle är en fristående bok .


Läs Grobbing Thistle som bok

För dig som vill köpa och läsa Grobbing Thistle som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grobbing Thistle som ljudbok

Vill du lyssna på Grobbing Thistle som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grobbing Thistle som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grobbing Thistle som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grobbing Thistle som pocket

Grobbing Thistle finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grobbing Thistle med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grobbing Thistle med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grobbing Thistle
 • Författare: Grant Maierhofer
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2016-07-01
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 202
 • Fysiska dimensioner: 203 x 127 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781534657953

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grobbing Thistle?

Grobbing Thistle är skriven av författaren Grant Maierhofer

När gavs Grobbing Thistle ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-01.

Var kan jag köpa Grobbing Thistle?

Vi rekommenderar att du köper Grobbing Thistle hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform