Grisen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sten Wennerström

Jämför och hitta det billigaste priset på Grisen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grisen är skriven av Sten Wennerström och gavs ut 2014-09-15.

Grisen som bok, ljudbok eller e-bok.
Grisen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grisen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grisen. Boken är skriven av författaren Sten Wennerström. SW3 Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grisen var 2014-09-15.

Originalspråket som Sten Wennerström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Grisen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 332 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 155 x 20 mm och den väger så mycket som 552 g. Grisen ISBN är 9789198200904. Grisen är en del av serien: Böckerna om Axel Turner (del 1).


Läs Grisen som bok

För dig som vill köpa och läsa Grisen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grisen som ljudbok

Vill du lyssna på Grisen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grisen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Grisen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Grisen som pocket

Grisen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Grisen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grisen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grisen
 • Författare: Sten Wennerström
 • Genre: Deckare
 • Förlag: SW3 Publishing
 • Utgivningsdatum: 2014-09-15
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 332
 • Fysiska dimensioner: 215 x 155 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789198200904

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Grisen?

Grisen är skriven av författaren Sten Wennerström

När gavs Grisen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-15.

Var kan jag köpa Grisen?

Vi rekommenderar att du köper Grisen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Axel Turner är en social enstöring som lever en njutningsfull tillvaro som vinimportör och caféägare i Vasastan i Stockholm. Hans vägar korsas av Karolin som jobbar i krogbranschen. Hon får Axels tillstånd att göra restaurang av caféet i Birkastan. Han är kär och lyckligt ovetande om de mörka skuggor som omger Karolins bakgrund. Till Axels förvåning får han drömjobbet som vinskribent på De Danske Aviser Forlag i Köpenhamn, som behärskas av den karismatiske chefsredaktören Laurence Lyngtoft. Han är nationalhjälte i kraft av sin kamp mot den utbredda gängbrottslighet som förpestar Danmark. Lyngtoft dör i en hjärtinfarkt på sitt tjänsterum, men polisen misstänker att han har mördats. Det går snart upp för Axel att krogmaffian i Stockholm hotar Karolin och deras framgångsrika restaurang “Grisen” samt att diffusa samband mellan Stockholm och Köpenhamn får väsentliga trådar att löpa samman kring honom själv. På grund av sin position på förlaget engageras han av de svenska och danska säkerhetstjänsterna för att om möjligt kasta ljus över omständigheterna kring redaktörens mystiska död. Ett egendomligt skiffersystem som Axel finner i Lyngtofts arbetsrum ska slutligen visa sig bli nyckeln till upplösningen.

Utgivande förlag: SW3 Publishing