Gravitation 10 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maki Murakami

Jämför och hitta det billigaste priset på Gravitation 10 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gravitation 10 är skriven av Maki Murakami och gavs ut 2007-05-01.

Gravitation 10 som bok, ljudbok eller e-bok.
Gravitation 10

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 67

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gravitation 10

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gravitation 10. Boken är skriven av författaren Maki Murakami. *Mangismo A/S är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gravitation 10 var 2007-05-01.

Originalspråket som Maki Murakami skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier Tecknade serier vilket ger den uHci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Gravitation 10 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 210 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Gravitation 10 ISBN är . Gravitation 10 är en del av serien: Gravitation (del 10).


Läs Gravitation 10 som bok

För dig som vill köpa och läsa Gravitation 10 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 67 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gravitation 10 som ljudbok

Vill du lyssna på Gravitation 10 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gravitation 10 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gravitation 10 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gravitation 10 som pocket

Gravitation 10 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gravitation 10 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gravitation 10 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gravitation 10
 • Författare: Maki Murakami
 • Genre: Tecknade serier Tecknade serier
 • Förlag: *Mangismo A/S
 • Utgivningsdatum: 2007-05-01
 • Pris: 67
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 210
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: uHci
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gravitation 10?

Gravitation 10 är skriven av författaren Maki Murakami

När gavs Gravitation 10 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-05-01.

Var kan jag köpa Gravitation 10?

Vi rekommenderar att du köper Gravitation 10 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Gravitation handlar om den charmerande och olycksalige Shuichi, som styrs mycket mer av sina känslor än av förnuftet. Hans liv är inte lätt (mest på grund av honom själv), men Shuichi är fast besluten att lyckas med sitt band, som faktiskt bara består av honom själv och hans alltid lika glada vän, Hiro.Shuichis kaotiska liv blir ännu mer komplicerat då han möter den mystiska författaren Eiri Yuki, som kanske, eller kanske inte, vill ha något att göra med Shuichi. Men Shuichi har inte för avsikt att ge upp Eiri, och snart dras de båda männen till varandra lika obönhörligt som om det vore gravitationens lagar som styrde dem.Som om det inte skulle räcka, har Shuichi också problem med skolan och kampen för musiken, vilket gör hans berg-och-dal-bane-färd mellan eufori och förtvivlan fullkomligt oförutsägbar.Om del 10:Shuichi är tillbaka i Japan igen. Men det skapar stora problem att både Reiji som är förälskad i Shuichi, och lillebrodern (eller är det lillasystern) till den man som Eiri Yuki dödade som 16-åring, har följt med honom tillbaka. Det är lätt att förutse att Eiri inte är förtjust i att de följde med Shuichi hem, men det är mer överraskande att det också får stora konsekvenser för både K och Sakano.Eiri vill bara ha sex, medan Shuichi vill mycket mer med deras förhållande. Så han tänker ut en vanvettig plan som ska få Eiri till att säga att han älskar honom. Men kan Shuichi genomföra planen mitt i arbetet med bandet Bad Luck och kommer planen överhuvudtaget att lyckas?

Utgivande förlag: *Mangismo A/S