Gränsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Nilsson Thore

Jämför och hitta det billigaste priset på Gränsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gränsen är skriven av Maria Nilsson Thore och gavs ut 2021-08-25.

Gränsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Gränsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Gränsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gränsen. Boken är skriven av författaren Maria Nilsson Thore. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gränsen var 2021-08-25.

Originalspråket som Maria Nilsson Thore skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Gränsen är det: 9789179754662.


Läs Gränsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Gränsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gränsen som ljudbok

Vill du lyssna på Gränsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Gränsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gränsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gränsen som pocket

Gränsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gränsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gränsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Gränsen
  • Författare: Maria Nilsson Thore
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-08-25
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179754662

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gränsen?

Gränsen är skriven av författaren Maria Nilsson Thore

När gavs Gränsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-08-25.

Var kan jag köpa Gränsen?

Vi rekommenderar att du köper Gränsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Någon vuxen har målat ett tjockt rött streck längst bort på gården där Nono bor. Där går gränsen. Bortanför den är det förbjudet att vara. De flesta barnen leker där man får, inte mer med det. Men i Nono kliar det i hela kroppen när hon tänker på det där röda strecket. Vad betyder egentligen förbjudet? Är det samma sak som farligt? Och gills det om man sträcker sig bara lite, lite över gränsen? Maria Nilsson Thores bilderbok "Gränsen" handlar om vuxnas gränssättningar och barnets utforskande; om den kittlande känslan att kliva över en gräns, men också om vikten av att veta att tryggheten väntar därhemma. Allt skildrat med Maria Nilsson Thores karaktäristiska varma humor, filosofiska finurlighet, härliga figurer och stämningsfulla miljöer.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen