Grabben i graven bredvid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katarina Mazetti

Jämför och hitta det billigaste priset på Grabben i graven bredvid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Grabben i graven bredvid är skriven av Katarina Mazetti och gavs ut 2008-08-01.

Grabben i graven bredvid som bok, ljudbok eller e-bok.
Grabben i graven bredvid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 45

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Grabben i graven bredvid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Grabben i graven bredvid. Boken är skriven av författaren Katarina Mazetti. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Grabben i graven bredvid var 2008-08-01.

Originalspråket som Katarina Mazetti skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Grabben i graven bredvid i traditionell inbundet format så består den av 191 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 110 x 12 mm och den väger så mycket som 120 g. Grabben i graven bredvid ISBN är 9789150109795. Grabben i graven bredvid är en fristående bok .


Läs Grabben i graven bredvid som bok

För dig som vill köpa och läsa Grabben i graven bredvid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 45 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Grabben i graven bredvid som ljudbok

Vill du lyssna på Grabben i graven bredvid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Grabben i graven bredvid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Grabben i graven bredvid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Grabben i graven bredvid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Grabben i graven bredvid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Grabben i graven bredvid
 • Författare: Katarina Mazetti
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2008-08-01
 • Pris: 45
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 191
 • Fysiska dimensioner: 175 x 110 x 12 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789150109795
Vem har skrivit Grabben i graven bredvid?

Grabben i graven bredvid är skriven av författaren Katarina Mazetti.

När gavs Grabben i graven bredvid ut?

Boken gavs ut 2008-08-01.

Var kan jag köpa Grabben i graven bredvid

Vi rekommenderar att du köper Grabben i graven bredvid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Desirée sitter vid sin mans grav, förlägen över sin brist på sorg. På bänken bredvid sitter en vulgär karl helt utan stil. Graven han sitter vid är översållad med utsmyckningar, och han planterar och arrangerar som om det vore en utställningsträdgård. Detta är upptakten till ett mycket speciellt relationsdrama. Två till synes oförenliga personligheter lyckas mötas. Och då slår det gnistor.Grabben i graven bredvid har i nuläget sammanlagt sålts i över 400 000 exemplar världen över.

Utgivande förlag: Alfabeta