Ghettoexit

Ghettoexit – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sammy Jeridi

Jämför och hitta det billigaste priset på Ghettoexit innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ghettoexit är skriven av Sammy Jeridi och gavs ut .

Ghettoexit som bok, ljudbok eller e-bok.
Ghettoexit

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ghettoexit

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ghettoexit. Boken är skriven av författaren Sammy Jeridi. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ghettoexit var .

Originalspråket som Sammy Jeridi skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ghettoexit är det: 9789180313568.


Läs Ghettoexit som bok

För dig som vill köpa och läsa Ghettoexit som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ghettoexit som ljudbok

Vill du lyssna på Ghettoexit som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ghettoexit som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ghettoexit som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ghettoexit som pocket

Ghettoexit finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ghettoexit med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ghettoexit med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ghettoexit
  • Författare: Sammy Jeridi
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313568

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ghettoexit?

Ghettoexit är skriven av författaren Sammy Jeridi

När gavs Ghettoexit ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Ghettoexit?

Vi rekommenderar att du köper Ghettoexit hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Vinnare Storytel Awards Spänning 2023 med Ghettoprinsessan! </b> Juryns motivering: "Tonsäkert, med humor, oväntade karaktärer och relationer – Sammy Jeridi lyckas med konsten att underhålla samtidigt som han aldrig gör av kall på nerven." <i> </i> <i>Det finns en väg som leder till Svenssonlivet, men vägen är smal och i förortsghettot är det få som finner den.</i> Leons lillebror Emir hatar honom. För att vinna tillbaka hans kärlek måste Leon lägga Stockholms undre värld bakom sig. Han byter sida, blir privatutredare och anställer sin trogna följeslagare Sarmed Karman, en turkisk torped med ett hjärta av guld. Första uppdraget blir att lokalisera en förrymd patient från Karsuddens rättspsyk. Leon är inte ensam om att söka efter honom och hamnar direkt i korselden mellan den israeliska och iranska underrättelsetjänsten som båda opererar i Stockholm. Leon, som varit med om värre, tvekar inte att fullfölja sitt uppdrag – en Jaziri viker aldrig ner sig. I en annan del av stan, i Rinkeby, sitter Ayanda Karlsson på hemligheter som samhällseliten vill begrava. Med hjälp av utpressning tänker hon dra in pengar för att tvätta bort Rinkebys ghettostämpel. Men Margareta "Maggan" Palm, poliskommissarie från Boden, är henne på spåren. <i>Ghettoexit</i> är författaren Sammy Jeridis efterlängtade uppföljare till de fristående spänningsromanerna <i>Ghettokungen</i> (2020), <i>Ghettobröder</i> (2021), <i>Ghettolegender</i> (2021) och <i>Ghettoprinsessan</i> (2022). Sammy Jeridis böcker, som spelar på ett evigt tema om makt, våld och pengar, handlar framför allt om att hitta sitt ursprung och hur man blir en riktigt jävla lycklig människa. SAMMY JERIDI växte upp i Solna, där delar av serien Ghettokungen utspelar sig. Barndomen med en pappa som kränkte och misshandlade honom var mörk. Idag bor han med sin familj på Kanarieöarna. Där förverkligar han en annan dröm som också blev till i det där biblioteket för länge sedan, att skriva egna böcker. Med sina berättelser vill han inspirera andra som hamnat snett att göra rätt val i livet.   RÖSTER OM GHETTOEXIT: "Ghettoböckerna är beroendeframkallande." Dragomir Mrsic, skådespelare "Sammy Jeridi lyckas igen att skapa en välskriven thriller som håller internationell nivå. Fantastisk!" Pascal Engman, författare "Att plocka upp <i>Ghettoexit</i> var rent sabotage mot min skrivhelg, bokhelvetet gick inte att släppa. Blytung action, komplexa karaktärer, mörker varvas med humor – gör dig redo för en riktig pulshöjare!" Pernilla Ericson, journalist och deckarförfattare <i>"Ghettoexit</i> är världsklass! Så explosivt, så pulshöjande, så välskrivet." Leffe Grimwalker, författare

Utgivande förlag: Bokfabriken