Genom spegeln : nya dikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Ellerström

Jämför och hitta det billigaste priset på Genom spegeln : nya dikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Genom spegeln : nya dikter är skriven av Jonas Ellerström och gavs ut 2017-06-13.

Genom spegeln : nya dikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Genom spegeln : nya dikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Genom spegeln : nya dikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Genom spegeln : nya dikter. Boken är skriven av författaren Jonas Ellerström. Ellerströms förlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Genom spegeln : nya dikter var 2017-06-13.

Originalspråket som Jonas Ellerström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Genom spegeln : nya dikter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 81 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 5 x 210 x 130 mm och den väger så mycket som . Genom spegeln : nya dikter ISBN är 9789172474956. Genom spegeln : nya dikter är en fristående bok .


Läs Genom spegeln : nya dikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Genom spegeln : nya dikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Genom spegeln : nya dikter som ljudbok

Vill du lyssna på Genom spegeln : nya dikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Genom spegeln : nya dikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Genom spegeln : nya dikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Genom spegeln : nya dikter som pocket

Genom spegeln : nya dikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Genom spegeln : nya dikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Genom spegeln : nya dikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Genom spegeln : nya dikter
 • Författare: Jonas Ellerström
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Ellerströms förlag AB
 • Utgivningsdatum: 2017-06-13
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 81
 • Fysiska dimensioner: 5 x 210 x 130 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789172474956

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Genom spegeln : nya dikter?

Genom spegeln : nya dikter är skriven av författaren Jonas Ellerström

När gavs Genom spegeln : nya dikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-06-13.

Var kan jag köpa Genom spegeln : nya dikter?

Vi rekommenderar att du köper Genom spegeln : nya dikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vissa saker är konstanta i Jonas Ellerströms diktvärld. Ljuset, det kringresande jaget, ljudet av fåglar och den fasta blicken på vardagen. I Genom spegeln märks nuet på ett påtagligt vis, i “skramlet” från 2016, på den omoderna men överfulla mobiltelefonens display. Men mitt i vardagligheten är också något annat på gång, något som närmar sig fantastiken: en vit gestalt passerar genom rummen, en fjärde dimension tar plats i texten.

Utgivande förlag: Ellerströms förlag AB