Gengångaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mårten Sandén

Jämför och hitta det billigaste priset på Gengångaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gengångaren är skriven av Mårten Sandén och gavs ut 2019-01-10.

Gengångaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Gengångaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gengångaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gengångaren. Boken är skriven av författaren Mårten Sandén. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gengångaren var 2019-01-10.

Originalspråket som Mårten Sandén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare & kriminalhistorier vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Gengångaren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 193 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Gengångaren ISBN är 9789129709971. Gengångaren är en del av serien: Petrinideckarna (del 4).


Läs Gengångaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Gengångaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gengångaren som ljudbok

Vill du lyssna på Gengångaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gengångaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gengångaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gengångaren som pocket

Gengångaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gengångaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gengångaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gengångaren
 • Författare: Mårten Sandén
 • Genre: Deckare & kriminalhistorier
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-01-10
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 193
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789129709971

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gengångaren?

Gengångaren är skriven av författaren Mårten Sandén

När gavs Gengångaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-10.

Var kan jag köpa Gengångaren?

Vi rekommenderar att du köper Gengångaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vem brände ner biografen Odeon? Vad var det för skatter som försvann där i lågorna för sjuttio år sedan? Varför letar diverse skumma figurer fortfarande efter dem, och vem är det som spökar i det gamla rivningshuset? Peter, Petra och Lucy finner ett mysterium som går tillbaka till 1930-talets Lund.

Utgivande förlag: Rabén &amp