Geim – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders De La Motte

Jämför och hitta det billigaste priset på Geim innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Geim är skriven av Anders De La Motte och gavs ut 2018-02-06.

Geim som bok, ljudbok eller e-bok.
Geim

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Geim

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Geim. Boken är skriven av författaren Anders De La Motte. Månpocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Geim var 2018-02-06.

Originalspråket som Anders De La Motte skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Geim i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 336 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 109 x 20 mm och den väger så mycket som 193 g. Geim ISBN är 9789175037981. Geim är en del av serien: HP Pettersson (del 1).


Läs Geim som bok

För dig som vill köpa och läsa Geim som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Geim som ljudbok

Vill du lyssna på Geim som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Geim som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Geim som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Geim som pocket

Geim finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Geim med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Geim med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Geim
 • Författare: Anders De La Motte
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Månpocket
 • Utgivningsdatum: 2018-02-06
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 336
 • Fysiska dimensioner: 179 x 109 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175037981

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Geim?

Geim är skriven av författaren Anders De La Motte

När gavs Geim ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-06.

Var kan jag köpa Geim?

Vi rekommenderar att du köper Geim hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Geim är första delen i Anders de la Mottes succétrilogi om Henrik Pettersson. Den belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris 2010 och har med sina starka kopplingar till samtiden hyllats för att vara nyskapande inom thrillergenren.Henrik “HP” Pettersson är en småhustlare som skiter i det mesta. En dag kommer han över en mobiltelefon som märkligt nog verkar känna till det mesta om honom, och via den blir han inbjuden till en fascinerande ny upplevelse: ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i den intet ont anande Svennevärlden. Efter att han klarat inträdesprovet erbjuds han en rad olika kittlande uppdrag som alla filmas för att senare visas upp på en rankinglista och bedömas av ett slutet nätcommunity. I takt med att spänningen, belöningarna och inte minst creden från fansen växer tar HP allt större risker och snart är han beredd att göra nästan vad som helst för att få fortsätta spela.Polisinspektör Rebecca Normén är HP:s totala motsats. Hon är anställd på Säpos livvaktsrotel och har stenkoll på sitt liv, ändå känner hon sig inte säker. Någon vet obehagligt mycket om hennes förflutna. Om sådant som ingen borde veta. Som till exempel att hon är en mördare … Är det någon som leker med henne?Efterhand som Spelet tränger sig allt djupare in i deras liv närmar sig HP:s och Rebeccas världar oundvikligen varandra. Men om verkligheten bara är ett spel, vad är då egentligen på riktigt? Och är du verkligen säker på att du vill spela?

Utgivande förlag: Månpocket