Gedichte – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ernst Meister

Jämför och hitta det billigaste priset på Gedichte innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gedichte är skriven av Ernst Meister och gavs ut 2011-08-21.

Gedichte som bok, ljudbok eller e-bok.
Gedichte

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gedichte

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gedichte. Boken är skriven av författaren Ernst Meister. Suhrkamp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gedichte var 2011-08-21.

Originalspråket som Ernst Meister skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (hardback).

Om du vill läsa Gedichte i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 149 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Gedichte ISBN är 9783518224588. Gedichte är en fristående bok .


Läs Gedichte som bok

För dig som vill köpa och läsa Gedichte som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gedichte som ljudbok

Vill du lyssna på Gedichte som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gedichte som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gedichte som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gedichte som pocket

Gedichte finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gedichte med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gedichte med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gedichte
 • Författare: Ernst Meister
 • Genre:
 • Förlag: Suhrkamp
 • Utgivningsdatum: 2011-08-21
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden (hardback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 149
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783518224588
Vem har skrivit Gedichte?

Gedichte är skriven av författaren Ernst Meister.

När gavs Gedichte ut?

Boken gavs ut 2011-08-21.

Var kan jag köpa Gedichte

Vi rekommenderar att du köper Gedichte hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Ein Gedicht ist ein Ereignis, das durch sich selbst in der Direktheit seiner Existenz wirken muß.«O BLUMEN!Hier auf dem Balkonseh ich euch stehnim Sonnenlichtdas löslicheGewölbe.Ihr andern auchseid gegenwärtig.

Utgivande förlag: Suhrkamp