Garbancito – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bel Olid

Jämför och hitta det billigaste priset på Garbancito innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Garbancito är skriven av Bel Olid och gavs ut 2019-03-01.

Garbancito som bok, ljudbok eller e-bok.
Garbancito

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Garbancito

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Garbancito. Boken är skriven av författaren Bel Olid. Combel Ediciones Editorial Esin, S.A. är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Garbancito var 2019-03-01.

Originalspråket som Bel Olid skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Garbancito i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 16 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 254 x 173 x 10 mm och den väger så mycket som 250 g. Garbancito ISBN är 9788491012474. Garbancito är en fristående bok .


Läs Garbancito som bok

För dig som vill köpa och läsa Garbancito som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Garbancito som ljudbok

Vill du lyssna på Garbancito som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Garbancito som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Garbancito som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Garbancito som pocket

Garbancito finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Garbancito med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Garbancito med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Garbancito
 • Författare: Bel Olid
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Combel Ediciones Editorial Esin, S.A.
 • Utgivningsdatum: 2019-03-01
 • Pris: 79
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 16
 • Fysiska dimensioner: 254 x 173 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9788491012474

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Garbancito?

Garbancito är skriven av författaren Bel Olid

När gavs Garbancito ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-01.

Var kan jag köpa Garbancito?

Vi rekommenderar att du köper Garbancito hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Combel Ediciones Editorial Esin, S.A.