Game over

Game over – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Milewski

Jämför och hitta det billigaste priset på Game over innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Game over är skriven av Jenny Milewski och gavs ut .

Game over som bok, ljudbok eller e-bok.
Game over

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Game over

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Game over. Boken är skriven av författaren Jenny Milewski. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Game over var .

Originalspråket som Jenny Milewski skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Game over är det: 9789180089746.


Läs Game over som bok

För dig som vill köpa och läsa Game over som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Game over som ljudbok

Vill du lyssna på Game over som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Game over som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Game over som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Game over som pocket

Game over finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Game over med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Game over med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Game over
  • Författare: Jenny Milewski
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089746

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Game over?

Game over är skriven av författaren Jenny Milewski

När gavs Game over ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Game over?

Vi rekommenderar att du köper Game over hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Freja är död, på grund av Matilda. Nu är de bara fyra kvar. Kanske är det bara de fyra kvar i hela världen? Förutom de monster som ständigt dyker upp för att döda dem. Figurer som de känner igen från skräckfilmer de sett och historier de hört. Men så dyker en liten tant upp. Hon säger att de måste spela ett sista spel. Ett spel på liv och död. Skräck lockar många unga till teveserier, dataspel och filmer. <i>Den sista skolresan</i> lockar även in dem mellan bokens pärmar. Här sparas det inte på blod, splatter och fantasifulla fasor. Serien passar den som gillar det övernaturliga och vill riktigt skrämd, och som även behöver högt tempo och en tydlig handling. <i>Game over</i> är den avslutande delen i Jenny Milewskis skräcktriologi Den sista skolresan. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag