Frankenstein – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Shelley Mary

Jämför och hitta det billigaste priset på Frankenstein innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Frankenstein är skriven av Shelley Mary och gavs ut 2017-02-01.

Frankenstein som bok, ljudbok eller e-bok.
Frankenstein

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Frankenstein

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Frankenstein. Boken är skriven av författaren Shelley Mary. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Frankenstein var 2017-02-01.

Originalspråket som Shelley Mary skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Antologier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Frankenstein i traditionell inbundet format så består den av 204 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 11 mm och den väger så mycket som 281 g. Frankenstein ISBN är 9781543290028. Frankenstein är en fristående bok .


Läs Frankenstein som bok

För dig som vill köpa och läsa Frankenstein som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Frankenstein som ljudbok

Vill du lyssna på Frankenstein som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Frankenstein som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Frankenstein som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Frankenstein med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Frankenstein med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Frankenstein
 • Författare: Shelley Mary
 • Genre: Antologier
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2017-02-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 204
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781543290028
Vem har skrivit Frankenstein?

Frankenstein är skriven av författaren Shelley Mary.

När gavs Frankenstein ut?

Boken gavs ut 2017-02-01.

Var kan jag köpa Frankenstein

Vi rekommenderar att du köper Frankenstein hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform