Från Holmön till Wien – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kurt Bäckström

Jämför och hitta det billigaste priset på Från Holmön till Wien innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Från Holmön till Wien är skriven av Kurt Bäckström och gavs ut 2018-05-22.

Från Holmön till Wien som bok, ljudbok eller e-bok.
Från Holmön till Wien

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Från Holmön till Wien

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Från Holmön till Wien. Boken är skriven av författaren Kurt Bäckström. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Från Holmön till Wien var 2018-05-22.

Originalspråket som Kurt Bäckström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Från Holmön till Wien i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 138 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 8 mm och den väger så mycket som 236 g. Från Holmön till Wien ISBN är 9789188809551. Från Holmön till Wien är en fristående bok .


Läs Från Holmön till Wien som bok

För dig som vill köpa och läsa Från Holmön till Wien som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Från Holmön till Wien som ljudbok

Vill du lyssna på Från Holmön till Wien som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Från Holmön till Wien som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Från Holmön till Wien som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Från Holmön till Wien som pocket

Från Holmön till Wien finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Från Holmön till Wien med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Från Holmön till Wien med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Från Holmön till Wien
 • Författare: Kurt Bäckström
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2018-05-22
 • Pris: 249
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 138
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188809551

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Från Holmön till Wien?

Från Holmön till Wien är skriven av författaren Kurt Bäckström

När gavs Från Holmön till Wien ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-22.

Var kan jag köpa Från Holmön till Wien?

Vi rekommenderar att du köper Från Holmön till Wien hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Från Holmön till Wien Varför finns det ett Strindbergmuseum i Österrike? Vad har Ernst Brunner gemensamt med Strindbergs svärmor? Vilken betydelse har språket vid logdans på Baggböle loge? Vad tyckte Lars Widding om att vara TV-kändis? Vilken var Gunnar Nordahls mest avgörande rush? Vilken minister misstänktes för smuggling av kondomer? Varför hängde Björn Borg vid grinden till en bana i Skummeslöv? Varför firade Harry Schein sin 70-årsdag ensam i Wien? Varför ville Mexicos ambassadör helst bara tala tyska?Kurt Bäckström, lärare i tyska, svenska och historia, högstadium och högskola. Föreståndare för Centrum för Österrikestudier, Högskolan i Skövde (HIS), där även verksam vid inrättandet av Centrum för Mexicostudier. Ansvarig för lärar- och skolledarfortbildning vid HIS, projektanställd vid Österrikes utbildnings- och kulturministerium, skribent i bl.a. DN, VK, NSD, SLA, SN,Tidningen Kulturen, föredragshållare i Sverige och Österrike. Utmärkelser, Das goldene Ehrenzeichen für Verdienste um die Republik Österreich, år 2001, och Skövde kommuns honorärstipendium år 2003.”Läsvärd minnesbok” /Göran Söderström

Utgivande förlag: Vulkan