Framtidens feminismer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Paulina De Los Reyes

Jämför och hitta det billigaste priset på Framtidens feminismer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Framtidens feminismer är skriven av Paulina De Los Reyes och gavs ut 2007-09-01.

Framtidens feminismer som bok, ljudbok eller e-bok.
Framtidens feminismer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Framtidens feminismer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Framtidens feminismer. Boken är skriven av författaren Paulina De Los Reyes. Tankekraft förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Framtidens feminismer var 2007-09-01.

Originalspråket som Paulina De Los Reyes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Framtidens feminismer i traditionell inbundet format så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 134 x 10 mm och den väger så mycket som 220 g. Framtidens feminismer ISBN är 9789197671750. Framtidens feminismer är en fristående bok .


Läs Framtidens feminismer som bok

För dig som vill köpa och läsa Framtidens feminismer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Framtidens feminismer som ljudbok

Vill du lyssna på Framtidens feminismer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Framtidens feminismer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Framtidens feminismer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Framtidens feminismer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Framtidens feminismer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Framtidens feminismer
 • Författare: Paulina De Los Reyes
 • Genre:
 • Förlag: Tankekraft förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-09-01
 • Pris: 209
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 210 x 134 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197671750
Vem har skrivit Framtidens feminismer?

Framtidens feminismer är skriven av författaren Paulina De Los Reyes.

När gavs Framtidens feminismer ut?

Boken gavs ut 2007-09-01.

Var kan jag köpa Framtidens feminismer

Vi rekommenderar att du köper Framtidens feminismer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Författarna till denna antologi utforskar intersektionalitetens möjligheter och diskuterar dess begränsningar och fallgropar. Bokens bidrag syftar till att undersöka intersektionalitetens möjligheter att ställa nya frågor som dels kan fylla teoretiska och empiriska tomrum, dels vidga och berika det feministiska samtalet och feminismens politiska praktik. Texterna i denna bok visar att maktanalyser inte kan reduceras till en fråga om kön. Den ojämlikhet som grundas i kapitalism, rasism, heterosexism och som resulterar i materiellt och symboliskt förtryck kan bäst analyseras i dialog med postkoloniala teorier, queerforskning och maktkritiska perspektiv.

Utgivande förlag: Tankekraft förlag