Främling

Främling – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bente Pedersen

Jämför och hitta det billigaste priset på Främling innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Främling är skriven av Bente Pedersen och gavs ut 2020-02-20.

Främling som bok, ljudbok eller e-bok.
Främling

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 203

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Främling

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Främling. Boken är skriven av författaren Bente Pedersen. Boknöje är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Främling var 2020-02-20.

Originalspråket som Bente Pedersen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk romantik vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Främling i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 255 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 22 mm och den väger så mycket som 356 g. Främling ISBN är 9789177137153. Främling är en del av serien: Aurora (del 10).


Läs Främling som bok

För dig som vill köpa och läsa Främling som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 203 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Främling som ljudbok

Vill du lyssna på Främling som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Främling som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Främling som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Främling som pocket

Främling finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Främling med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Främling med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Främling
 • Författare: Bente Pedersen
 • Genre: Historisk romantik
 • Förlag: Boknöje
 • Utgivningsdatum: 2020-02-20
 • Pris: 203
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 255
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 22 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789177137153

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Främling?

Främling är skriven av författaren Bente Pedersen

När gavs Främling ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-20.

Var kan jag köpa Främling?

Vi rekommenderar att du köper Främling hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

TROMSÖ, 1920 Efter det förfärliga som hände med Jensine, börjar rykten spridas om grosshandlare HelmerOlsen, och det står klart för honom att han behöver en kvinna vid sin sida I Ryssland har tsaren störtats, och bolsjevikerna är på väg mot Arkhangelsk. Aurora ochHåkon står i hamnen när två fartyg fulla av utmattade flyktingar lägger tillvid kajen i Tromsö.

Utgivande förlag: Boknöje