Fotografiet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carina Bergfeldt

Jämför och hitta det billigaste priset på Fotografiet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fotografiet är skriven av Carina Bergfeldt och gavs ut 2016-11-10.

Fotografiet som bok, ljudbok eller e-bok.
Fotografiet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fotografiet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fotografiet. Boken är skriven av författaren Carina Bergfeldt. Bookmark Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fotografiet var 2016-11-10.

Originalspråket som Carina Bergfeldt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fotografiet i traditionell inbundet format så består den av 336 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 184 g. Fotografiet ISBN är 9789188171863. Fotografiet är en fristående bok .


Läs Fotografiet som bok

För dig som vill köpa och läsa Fotografiet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fotografiet som ljudbok

Vill du lyssna på Fotografiet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fotografiet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Fotografiet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Fotografiet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fotografiet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fotografiet
 • Författare: Carina Bergfeldt
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Bookmark Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-11-10
 • Pris: 49
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 336
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188171863
Vem har skrivit Fotografiet?

Fotografiet är skriven av författaren Carina Bergfeldt.

När gavs Fotografiet ut?

Boken gavs ut 2016-11-10.

Var kan jag köpa Fotografiet

Vi rekommenderar att du köper Fotografiet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Inslingrad i näckrosornas stjälkar ligger en styckad kropp.Ett styckmord får invånarna i Skövde att hålla andan. Inte minst drabbad känner sig reportern Julia Almliden som har personliga skäl att oroas av upptäckten. Polisassistenten Anna Eiler får i uppdrag att utreda fallet, och en efter en kommer gruvliga hemligheter ur det förflutna upp till ytan. Men vad är det som gör att alla vittnen vill skydda den man som skadat så många?Författaren och journalisten Carina Bergfeldt är tillbaka med en ny psykologisk kriminalroman. I denna ödesmättade thriller skildrar hon plågsamt dokumentärt ett arv av våld och de outplånliga spår som övergrepp lämnar efter sig.Fotografiet är den fristående uppföljaren till succédebuten Fadersmord.

Utgivande förlag: Bookmark Förlag