Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Pramling Samuelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek är skriven av Ingrid Pramling Samuelsson och gavs ut 2017-09-01.

Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som bok, ljudbok eller e-bok.
Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 305

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek. Boken är skriven av författaren Ingrid Pramling Samuelsson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek var 2017-09-01.

Originalspråket som Ingrid Pramling Samuelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Förskola & daghem vilket ger den Eab.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 280 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 13 mm och den väger så mycket som 408 g. Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek ISBN är 9789147122752. Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek är en fristående bok .


Läs Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som bok

För dig som vill köpa och läsa Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 305 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som ljudbok

Vill du lyssna på Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek som pocket

Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek
 • Författare: Ingrid Pramling Samuelsson
 • Genre: Förskola & daghem
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2017-09-01
 • Pris: 305
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 280
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 13 mm
 • SAB: Eab.01
 • ISBN: 9789147122752

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek?

Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek är skriven av författaren Ingrid Pramling Samuelsson

När gavs Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-01.

Var kan jag köpa Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek?

Vi rekommenderar att du köper Förskolans yngsta barn : perspektiv på omsorg, lärande och lek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna bok handlar om hur man i förskolan arbetar med de yngsta barnen som ibland är en förbisedd grupp trots att de utgör hälften av alla barn i förskolans verksamhet. Dessa barn har delvis andra behov av omsorg, andra sätt att lära och andra sätt att leka än äldre förskolebarn, vilket innebär vidgade krav och nya utmaningar för förskolans anställda.Läs merBoken har tre övergripande teman:- omsorg, empati och fostran- undervisning och förskolans innehåll- förutsättningar för lek och lärandeKapitlen illustreras med konkreta exempel från förskolan av såväl fallbeskrivningar som redovisning av forskningsstudier. Innehållet bygger på ny forskning och är anpassat efter centrala frågor för arbetet med de yngsta barnen. Boken vänder sig till blivande förskollärare och personal verksam inom förskolan. Den fungerar både för enskild läsning och för diskussion under utbildningen eller i arbetslaget.Om författarnaIngrid Pramling Samuelsson är professor i pedagogik med inriktning mot tidiga åldrar vid Göteborgs universitet. Agneta Jonsson är lektor i barn- och ungdomsvetenskap vid Högskolan i Kristianstad. De och övriga författare bidrar på olika sätt till forskningsfältet gällande yngre barn.

Utgivande förlag: Liber