Försäljning i konsultföretag (e-bok)

Försäljning i konsultföretag (e-bok) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sköld Johan

Jämför och hitta det billigaste priset på Försäljning i konsultföretag (e-bok) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Försäljning i konsultföretag (e-bok) är skriven av Sköld Johan och gavs ut 2012-06-13.

Försäljning i konsultföretag (e-bok) som bok, ljudbok eller e-bok.
Försäljning i konsultföretag (e-bok)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 207

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Försäljning i konsultföretag (e-bok)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Försäljning i konsultföretag (e-bok). Boken är skriven av författaren Sköld Johan. Liber AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Försäljning i konsultföretag (e-bok) var 2012-06-13.

Originalspråket som Sköld Johan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du vill läsa Försäljning i konsultföretag (e-bok) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 193 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Försäljning i konsultföretag (e-bok) ISBN är 9789147107575. Försäljning i konsultföretag (e-bok) är en fristående bok .


Läs Försäljning i konsultföretag (e-bok) som bok

För dig som vill köpa och läsa Försäljning i konsultföretag (e-bok) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 207 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Försäljning i konsultföretag (e-bok) som ljudbok

Vill du lyssna på Försäljning i konsultföretag (e-bok) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Försäljning i konsultföretag (e-bok) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Försäljning i konsultföretag (e-bok) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Försäljning i konsultföretag (e-bok) som pocket

Försäljning i konsultföretag (e-bok) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Försäljning i konsultföretag (e-bok) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Försäljning i konsultföretag (e-bok) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Försäljning i konsultföretag (e-bok)
 • Författare: Sköld Johan
 • Genre:
 • Förlag: Liber AB
 • Utgivningsdatum: 2012-06-13
 • Pris: 207
 • Format: E-bok
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 193
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789147107575

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Försäljning i konsultföretag (e-bok)?

Försäljning i konsultföretag (e-bok) är skriven av författaren Sköld Johan

När gavs Försäljning i konsultföretag (e-bok) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-06-13.

Var kan jag köpa Försäljning i konsultföretag (e-bok)?

Vi rekommenderar att du köper Försäljning i konsultföretag (e-bok) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad är det som gör att man lyckas inom försäljning av kvalificerade konsulttjänster? Hur gör man för att öka resultatet av sina insatser och hur skapar man affärer med god vinstmarginal? Dessa är frågor som många konsultföretag brottas med, och där några lyckas bättre än andra. I den här boken får du veta hur de mest framgångsrika gör. På ett tydligt och konkret sätt ger den en lång rad handfasta råd om och exempel på framgångsrika strategier och arbetssätt som praktiseras ute i konsultföretagen.Boken, nu i sin andra aktualiserade upplaga, vänder sig till alla som utifrån olika roller arbetar med försäljning i konsultföretag. Den är oumbärlig läsning för dig som är konsult, säljare, försäljningschef, konsultchef eller VD, och vill kunna prestera bättre.Boken Försäljning i konsultföretag? ökar din förståelse för den process, de mekanismer och de framgångsfaktorersom ligger bakom framgångsrik försäljning i konsultföretag? beskriver hur man kan utarbeta strategier och ledarskap för att ökaproduktiviteten i en organisation? ger konkreta råd om arbetssätt och tips på hur man kan lyckas bättre idet operativa försäljningsarbetet.

Utgivande förlag: Liber AB