Förinta världen ikväll – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stina Jackson

Jämför och hitta det billigaste priset på Förinta världen ikväll innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förinta världen ikväll är skriven av Stina Jackson och gavs ut .

Förinta världen ikväll som bok, ljudbok eller e-bok.
Förinta världen ikväll

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 245

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Förinta världen ikväll

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förinta världen ikväll. Boken är skriven av författaren Stina Jackson. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förinta världen ikväll var .

Originalspråket som Stina Jackson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Förinta världen ikväll är det: 9789100184278.


Läs Förinta världen ikväll som bok

För dig som vill köpa och läsa Förinta världen ikväll som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 245 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förinta världen ikväll som ljudbok

Vill du lyssna på Förinta världen ikväll som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Förinta världen ikväll som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förinta världen ikväll som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förinta världen ikväll som pocket

Förinta världen ikväll finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förinta världen ikväll med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förinta världen ikväll med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Förinta världen ikväll
  • Författare: Stina Jackson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 245
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789100184278

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förinta världen ikväll?

Förinta världen ikväll är skriven av författaren Stina Jackson

När gavs Förinta världen ikväll ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Förinta världen ikväll?

Vi rekommenderar att du köper Förinta världen ikväll hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Här finns mycket som vägrar släppa taget efter läsningen och på samma gång vill jag vara kvar och vill bort. Kanske är det bästa betyget till en lysande roman." Skånska Dagbladet "Oavsett genre är det fortfarande mörkret i människan som Jackson gräver i. Även denna gång med lyckat resultat." Borås Tidning I Skellefteå vaknar Ewa och öppnar rastlöst apparna. På andra sidan jorden i västra USA vandrar hennes hjärta, dottern Matilda, dit fötterna tar henne. Dagarna kommer och går, kickarna och relationerna avlöser varandra. Äventyret väntar i nästa möte, i nästa flaska vin, och bakom sig har hon lämnat det trygga livet hemma i Västerbotten. Lämnat Ewa. När Matilda slutar svara i telefon driver den nya ensamheten Ewa ut i sommarnatten, där hon blir en annan, någon som vågar. I skuggan av Klippiga bergen börjar Tyler ännu ett skift på det nedgångna motell som blivit hans värld. Varje kväll är densamma, tills han möter henne – Matilda. Tillsammans ger de sig ut på vägarna, mot Los Angeles, drömmarnas stad. Det blir en resa som ekar hela vägen över Atlanten och till den bleka svenska sommaren där Ewa befinner sig. "Förinta världen ikväll" är en roman om en mamma och en dotter, om längtan efter bekräftelse och kärlek, och om att våga leva det liv man drömmer om.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag