Föräldrar sökes – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Laura Iding

Jämför och hitta det billigaste priset på Föräldrar sökes innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Föräldrar sökes är skriven av Laura Iding och gavs ut 2016-03-01.

Föräldrar sökes som bok, ljudbok eller e-bok.
Föräldrar sökes

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 53

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Föräldrar sökes

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Föräldrar sökes. Boken är skriven av författaren Laura Iding. Förlaget Harlequin är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Föräldrar sökes var 2016-03-01.

Originalspråket som Laura Iding skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Modern vuxenromantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Föräldrar sökes i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 90 g. Föräldrar sökes ISBN är 9789150917970. Föräldrar sökes är en fristående bok .


Läs Föräldrar sökes som bok

För dig som vill köpa och läsa Föräldrar sökes som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 53 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Föräldrar sökes som ljudbok

Vill du lyssna på Föräldrar sökes som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Föräldrar sökes som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Föräldrar sökes som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Föräldrar sökes som pocket

Föräldrar sökes finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Föräldrar sökes med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Föräldrar sökes med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Föräldrar sökes
 • Författare: Laura Iding
 • Genre: Modern vuxenromantik
 • Förlag: Förlaget Harlequin
 • Utgivningsdatum: 2016-03-01
 • Pris: 53
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789150917970

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Föräldrar sökes?

Föräldrar sökes är skriven av författaren Laura Iding

När gavs Föräldrar sökes ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-01.

Var kan jag köpa Föräldrar sökes?

Vi rekommenderar att du köper Föräldrar sökes hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Efter två svåra missfall tvivlar neonatalsköterskan Cassie Jordan på att hon någonsin ska få egna barn. Tills en nyfödd bebis hittas övergiven på sjukhuset. Läkaren Ryan Murphy, som tragiskt förlorat sin fru och ofödde son, engagerar sig också i fallet och de två möts i sin starka längtan efter hem och familj. Men med svek och dåliga erfarenheter i bagaget är det svårt att ge sig hän åt kärleken. Ska Cassie och Ryan våga trotsa sina rädslor och ge drömmen en chans?

Utgivande förlag: Förlaget Harlequin