Food – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fabio Parasecoli

Jämför och hitta det billigaste priset på Food innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Food är skriven av Fabio Parasecoli och gavs ut 2019-05-21.

Food som bok, ljudbok eller e-bok.
Food

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Food

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Food. Boken är skriven av författaren Fabio Parasecoli. MIT Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Food var 2019-05-21.

Originalspråket som Fabio Parasecoli skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap Hantering av markresurser & naturresurser Mat & samhälle vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Food i traditionell inbundet format så består den av 232 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 127 x 18 mm och den väger så mycket som 204 g. Food ISBN är 9780262537315. Food är en fristående bok .


Läs Food som bok

För dig som vill köpa och läsa Food som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Food som ljudbok

Vill du lyssna på Food som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Food som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Food som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Food med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Food med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Food
  • Författare: Fabio Parasecoli
  • Genre: Ekonomi & ledarskap Hantering av markresurser & naturresurser Mat & samhälle
  • Förlag: MIT Press
  • Utgivningsdatum: 2019-05-21
  • Pris: 169
  • Format: Häftad (Paperback / softback)
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 232
  • Fysiska dimensioner: 175 x 127 x 18 mm
  • SAB:
  • ISBN: 9780262537315
Vem har skrivit Food?

Food är skriven av författaren Fabio Parasecoli.

När gavs Food ut?

Boken gavs ut 2019-05-21.

Var kan jag köpa Food

Vi rekommenderar att du köper Food hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

A consumer’s guide to the food system, from local to global: our part as citizens in the interconnected networks, institutions, and organizations that enable our food choices. Everybody eats. We may even consider ourselves experts on the topic, or at least Instagram experts. But are we aware that the shrimp in our freezer may be farmed and frozen in Vietnam, the grapes in our fruit bowl shipped from Chile, and the coffee in our coffee maker grown in Nicaragua, roasted in Germany, and distributed in Canada? Whether we know it or not, every time we shop for food, cook, and eat, we connect ourselves to complex supply networks, institutions, and organizations that enable our food choices. Even locavores may not know the whole story of the produce they buy at the farmers market. In this volume in the MIT Press Essential Knowledge series, food writer and scholar Fabio Parasecoli offers a consumer’s guide to the food system, from local to global. Parasecoli describes a system made up of open-ended, shifting, and unstable networks rather than well-defined chains; considers healthy food and the contradictory advice about it consumers receive; discusses food waste and the implications for sustainability; explores food technologies (and “culinary luddism”); and examines hunger and food insecurity in both developing and developed countries. Parasecoli reminds us that we are not only consumers but also citizens, and as citizens we have more power to improve the food system than we do by our individual food choices.

Utgivande förlag: MIT Press