Flickan med snö i håret – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ninni Schulman

Jämför och hitta det billigaste priset på Flickan med snö i håret innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flickan med snö i håret är skriven av Ninni Schulman och gavs ut 2011-03-11.

Flickan med snö i håret som bok, ljudbok eller e-bok.
Flickan med snö i håret

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Flickan med snö i håret

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flickan med snö i håret. Boken är skriven av författaren Ninni Schulman. Månpocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flickan med snö i håret var 2011-03-11.

Originalspråket som Ninni Schulman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Flickan med snö i håret i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 352 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 23 mm och den väger så mycket som 170 g. Flickan med snö i håret ISBN är 9789170018633. Flickan med snö i håret är en del av serien: Hagfors (del 1).


Läs Flickan med snö i håret som bok

För dig som vill köpa och läsa Flickan med snö i håret som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flickan med snö i håret som ljudbok

Vill du lyssna på Flickan med snö i håret som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Flickan med snö i håret som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flickan med snö i håret som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flickan med snö i håret som pocket

Flickan med snö i håret finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flickan med snö i håret med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flickan med snö i håret med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Flickan med snö i håret
 • Författare: Ninni Schulman
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Månpocket
 • Utgivningsdatum: 2011-03-11
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 352
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 23 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789170018633

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flickan med snö i håret?

Flickan med snö i håret är skriven av författaren Ninni Schulman

När gavs Flickan med snö i håret ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-11.

Var kan jag köpa Flickan med snö i håret?

Vi rekommenderar att du köper Flickan med snö i håret hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Flickan med snö i håret är journalisten och författaren Ninni Schulmans debutroman. “Debuterande Schulman lyckas med det mesta.” KulturdelenOndskan lurar mitt ibland oss …En kall och snöig nyårsafton försvinner sextonåriga Hedda Losjö från sitt hem utanför Hagfors i Värmland. Hennes föräldrar är förtvivlade. Vad kan ha hänt deras skötsamma dotter? När poliserna Petra Wilander och Christer Berglund får fallet på sitt bord visar det sig snart att Hedda har levt ett dubbelliv.En tid senare hittas en ung flicka mördad i en jordkällare i skogen några kilometer från familjen Losjös hem. Flickan är naken och har dödats med ett skott i bakhuvudet. Kan det vara den försvunna Hedda? Den lilla polisstationen står nu inför en av sina största utmaningar.Journalisten Magdalena Hansson har lämnat Stockholm och flyttat hem till Hagfors med sin sexåriga adoptivson Nils efter en uppslitande skilsmässa. Hon är trött och deprimerad och hoppas att lugnet på landsbygden och tryggheten i uppväxtstaden ska ge henne livsglädjen tillbaka. Magdalena engagerar sig känslomässigt i den försvunna Heddas öde och börjar undersöka fallet närmare. Snart inser hon att den fridfulla bygden bär på hemligheter som vissa gör vad som helst för att dölja.”Expressenjournalisten Ninni Schulman debuterar befriande opretentiöst med en ganska lågmäld, traditionell deckare. Journalisten Magdalena Hansson återvänder till sina rötter och blir lokalredaktör i Hagfors efter en uppslitande skilsmässa för att Värmland ska vara en trygg uppväxmiljö för hennes sexåring. Men vips hittas en ung flicka mördad och en annan ung flicka försvinner. Imponerande trovärdigt beskriver Ninni Schulman hur vardagen rämnar för de inblandade …” “Det är en historia på det personliga, sociala planet som är väldigt bra, fint gestaltad. … Det som ska vara en idyll på ytan gömmer det sig hemska saker under – det är hon väldigt skicklig på.” ” … det är alla människor och deras kopplingar till varandra på orten som blir nummer ett i spänning. Ninni Schulman är skicklig på att skildra de olika förhållanden och problem de har. … Schulman har byggt upp ett bra persongalleri här i ‘Flickan med snö i håret’ och jag läser gärna mer om dem.” BokhoraMagnus Utvik i Gormorron Sverige, SVTDagens Nyheter

Utgivande förlag: Månpocket